Το Glenlivet ‘Founder’s Reserve’ σε μια γιορτινή συσκευασία δώρου

Οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν και το σκωτσέζικο Single Malt Whisky “The Glenlivet”, έρχεται να μας παρουσιάσει μια άκρως εορταστική συσκευασία-δώρου, με την προσθήκη δύο συλλεκτικών ποτηριών, που οι λάτρεις του καλού ουίσκι θα επιθυμούσαν να έχουν στη συλλογή τους. Κατά την περίοδο των γιορτών, όπου η ανταλλαγή δώρων γίνεται σε τακτική βάση, το Glenlivet έρχεται να προτείνει μια ποιοτική επιλογή δώρου, που σίγουρα θα εντυπωσιάσει τους φίλους και αγαπημένους μας.

Στη νέα συλλεκτική συσκευασία του Glenlivet Founder’s Reserve που κυκλοφορεί, μπορούμε να βρούμε δύο ποτήρια με ιδιαίτερο design και αισθητική, ειδικά φτιαγμένα ώστε να μπορούμε να απολαύσουμε το αγαπημένο μας ουίσκι Glenlivet, -με λίγο πάγο ή λίγο νερό-  αλλά και να τα προσφέρουμε ως δώρο στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Η φινετσάτη τους εμφάνιση, έρχεται να ταιριάξει ιδανικά  με την αδιαμφησβήτητη ποιότητα του Glenlivet, κάνοντας τα απαραίτητα για την συλλογή κάθε συλλέκτη του είδους.

Το Glenlivet είναι  «το single malt που τα ξεκίνησε όλα», φημίζεται για την υψηλή ποιότητα του αλλά και για το μέρος καταγωγής του, τη  περιοχή του Speyside της Σκωτίας, που θεωρείτε η «καρδιά» της απόσταξης των malts whiskies, αφού εκεί είναι διασκορπισμένα και τα περισσότερα αποστακτήρια γνήσιων Scotch Whisky.

Η αγνή ποιότητα και η απαλότητά του, το κάνουν να ξεχωρίζει από τα άλλα single malts. To πλούσιο μεταλλικό νερό από την πηγή της Josie Well, το ιδιαίτερο σχήμα των αποστακτήρων που χρησιμοποιούνται, καθώς και η προσεκτική και αργή ωρίμανση σε επιλεγμένα αμερικάνικα δρύινα βαρέλια, είναι τα βασικά στοιχεία που προσδίδουν σε όλη την γκάμα του The Glenlivet, ένα ιδιαίτερα γλυκό φρουτώδες άρωμα και μια βελούδινη, κρεμώδη γεύση.

Τη συλλεκτική συσκευασία δώρου Glenlivet, μπορείτε να τη βρείτε στις μεγάλες υπεραγορές αλλά και σε επιλεγμένες κάβες και wine shops.  Επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας του The Glenlivet, καθώς και όλων των brands της Pernod Ricard στην Κύπρο, είναι η Tempo Beverages Cyprus, η θυγατρική εταιρεία του εμπορικού κολοσσού Tempo στο Ισραήλ.

Δειτε Επισης

Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου
Διεθνής διάκριση για το Οινοποιείο Κυπερούντας
Η Honda Κύπρου παρουσιάζει τα τρία καινούργια μοντέλα αυτοκινήτων, CR-V, ZR-V και e:Ny1