Φιλία, ειλικρίνεια, αγάπη, αυθεντικότητα, συνώνυμα της μπύρας ΑΛΦΑ

Δελτίο Τύπου  30/10/2018 09:22
Φιλία, ειλικρίνεια, αγάπη, αυθεντικότητα, συνώνυμα της μπύρας ΑΛΦΑ

Φιλία, ειλικρίνεια, αγάπη, αυθεντικότητα, συνώνυμα της μπύρας ΑΛΦΑ

Δελτίο Τύπου  30/10/2018 09:22
Ενάμιση χρόνο μετά την εμφάνιση της στην Κυπριακή αγορά, και έχοντας ήδη στο ενεργητικό της μια μακρά πορεία, δεκάδες διακρίσεις και ηγετική θέση στην ελληνική αγορά, η μπύρα ΑΛΦΑ συνεχίζει καταγράφει μια εντυπωσιακή αύξηση στο μερίδιο αγοράς της, κερδίζοντας περαιτέρω τις εντυπώσεις και προτιμήσεις των Κύπριων καταναλωτών.

RELATED ARTICLES


 
Η μπύρα ΑΛΦΑ, την οποία παρουσίασε για πρώτη φορά στην αγορά της Κύπρου η  TEMPO Beverages Cyprus Ltd, κουβαλώντας στο DNA της την απλότητα και την αμεσότητα των αυθεντικών σχέσεων, εστιάζει την προσέγγισή της στη βάση των αξιών που τη χαρακτηρίζουν - φιλία, ειλικρίνεια, αγάπη, αυθεντικότητα – και φροντίζει να το αποδεικνύει κάθε στιγμή.
 
Έχοντας μια μακρόχρονη πορεία στην Ελληνική αγορά και αποτελώντας μια από τις παλαιότερες μάρκες μπύρας στην Ελλάδα και τη Ν1 μπύρα σε κατανάλωση σήμερα, η μπύρα ΑΛΦΑ έκανε την εμφάνισή της στην Κύπρο τον Μάιο του 2017, δίνοντας μια νέα ‘φρέσκια’ επιλογή στον Κύπριο καταναλωτή. Η επίσημη ένταξη της μπύρας ΑΛΦΑ στην κυπριακή αγορά, γιορτάστηκε με μια αυθεντική ελληνική βραδιά, σε ένα σκηνικό που θύμιζε την παλιά Αθήνα – ένα  ονειρικό σκηνικό με ρεμπέτικη μουσική αρμονικά συνδυασμένη με το μοντέρνο, ελληνικό παραδοσιακό φαγητό και φυσικά άφθονη μπύρα.
 
Έκτοτε, δεν σταματά να εκπλήσσει το καταναλωτικό κοινό με διάφορες πρωτότυπες και φρέσκιες ενέργειες που σκοπό έχουν να μας φέρουν πιο κοντά στους δικούς μας ανθρώπους.
 
Εκτός από τα διάφορα events όπου η μπύρα ΑΛΦΑ δίνει δυναμικά το παρών της προσφέροντας το κάτι παραπάνω στους παρευρισκόμενους, έχει πραγματοποιήσει δύο μεγάλες και απολαυστικές καμπάνιες, οι οποίες ήταν άρρηκτα συνδεδεμένες με τη μουσική και χάρισαν μοναδικές στιγμές διασκέδασης.
 

 

 

Το καλοκαίρι του 2017, λάνσαρε το διαγωνισμό «ΑΛΦΑ HOME TOUR», όπου με τη συμμετοχή του αγαπημένου τραγουδιστή Ησαΐα Ματιάμπα πραγματοποίησε μίνι συναυλίες από σαλόνι σε σαλόνι! Οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού, κλήθηκαν να αναδείξουν «την Άλφα πλευρά τους» ανεβάζοντας μια φωτογραφία που αντικατόπτριζε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Οι τέσσερις νικητές του διαγωνισμού απόλαυσαν τη μοναδική εμπειρία μιας μουσικής βραδιάς στο σπίτι τους, με την παρέα τους, γνωρίζοντας και απολαμβάνοντας από κοντά τον Ησαΐα Ματιάμπα σε ένα αξέχαστο live performance και πολλές παγωμένες μπύρες ΑΛΦΑ.
 
Φέτος, κάνοντας ένα βήμα παραπέρα, η μπύρα ΑΛΦΑ έδωσε ακόμη πιο μαζικά το παρών της, αφού μέσω των ΑΛΦΑ Music Tours κατάφερε να προσφέρει αξέχαστες στιγμές διασκέδασης σε χιλιάδες κόσμο. Το καινοτόμο και ολόφρεσκο concept των live εμφανίσεων παρέα με το κυπριακό συγκρότημα Παπιγιόν, έδωσε μια δροσιστική γεύση στο καλοκαίρι ξεσηκώνοντας ολόκληρη την Κύπρο. Με 21 events στα πιο hot spot σημεία, η μπύρα ΑΛΦΑ πραγματοποίησε άκρως πετυχημένες εμφανίσεις σε clubs, bars, καφενεία, μουσικές σκηνές και παραθαλάσσια venues, προσφέροντας στο κοινό μια μοναδική εμπειρία. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι το συγκρότημα, εμπνευσμένο από την ταυτότητα και τη φιλοσοφία της μπύρας ΑΛΦΑ, έγραψε το τραγούδι «Η ΑΛΦΑ ΜΑΣ ΠΛΕΥΡΑ»,  το οποίο αγαπήθηκε πολύ φέτος το καλοκαίρι!
 
Παραμένοντας πιστή στις αξίες της, τόσο ο Ησαίας Ματιάμπα, όσο και το συγκρότημα Παπιγιόν, επιλέχθηκαν από την μπύρα ΑΛΦΑ, όχι μόνο για το πηγαίο ταλέντο και την εκρηκτικότητά τους, αλλά και για την αυθεντική και ευχάριστη προσωπικότητά τους που συνάδουν απόλυτα με τις αξίες και τη φιλοσοφία του brand. Με τις ενέργειες αυτές, η μπύρα ΑΛΦΑ είχε ως στόχο να δημιουργήσει μια παρεΐστικη ατμόσφαιρα, ένα ζεστό κλίμα μεταξύ φίλων και να φέρει τους ανθρώπους πιο κοντά. Με πολλές εκπλήξεις, θετική διάθεση και ‘’feel good” ρυθμούς, η μπύρα ΑΛΦΑ κατάφερε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο να κάνει άπαντες να χορεύουν και να τραγουδούν σε ΑΛΦΑ ρυθμούς, ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη για τη συνέχεια…
 

 

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας