Τα ζυμαρικά Melissa γιορτάζουν την Παγκόσμια Μέρα Ζυμαρικών

Με μια Δημοσιογραφική Διάσκεψη γεμάτη ξεχωριστές γεύσεις, που έγινε την Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018 στα γραφεία του Κέντρου Διανομής Argosy Trading Co Ltd, τα ζυμαρικά Melissa ανακοίνωσαν τις ενέργειές τους για την Παγκόσμια Μέρα Ζυμαρικών, που γιορτάζεται στις 25 Οκτωβρίου.

Φέτος, τα ζυμαρικά Melissa έχουν επανδρώσει ένα ‘λαχταριστό’ βανάκι, το οποίο θα ταξιδέψει σε σημεία-κλειδιά της Λευκωσίας και Λεμεσού, προσφέροντας φρέσκια μακαρονάδα στο κοινό, συνταγή του σεφ Γιώργου Ερωτοκρίτου, δημιουργώντας ένα ταξίδι γεύσεων, αρωμάτων και χρωμάτων. 

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν μέλη της ομάδας Marketing της εταιρείας CTC Argosy, Επίσημου Διανομέα των ζυμαρικών Melissa στην Κύπρο ενώ, όπως αναφέρθηκε, το roadtrip με το βανάκι Melissa θα ξεκινήσει το ταξίδι του επιλεγμένα, από μεγάλα τηλεοπτικά και δημοσιογραφικά συγκροτήματα όπου θα προσφερθεί φρέσκια μακαρονάδα στα μέλη τους. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρευρεθεί σε δύο εορταστικές εκδηλώσεις, το σαββατοκύριακο 20 και 21 Οκτωβρίου στο MYMALL Limassol και Αλφαμέγα Έγκωμης αντίστοιχα, όπου το βανάκι Melissa μαζί με την ομάδα του θα γιορτάσει την πιο λαχταριστή μέρα του χρόνου μαζί με τους πιο ξεχωριστούς μακαρονάδες. 
 
 
Να σημειωθεί ότι τα ζυμαρικά Melissa, συνεχίζουν και φέτος να ενισχύουν το Sophia for Children, στο πλαίσιο της δράσης Μαγειρεύω και Προσφέρω.
 
Η 25η Οκτωβρίου είναι μια μεγάλη ημέρα για τα ζυμαρικά Melissa, της οποίας τους εορτασμούς στην Κύπρο καθιέρωσε η εταιρεία πριν τέσσερα χρόνια.
 
Τα ζυμαρικά Melissa, με επίσημο διανομέα στην Κύπρο τη CTC Argosy, είναι καινοτόμα σε ό,τι αφορά τις πιο υγιεινές διατροφικές επιλογές, καθώς ήταν τα πρώτα που εισήγαγαν στην γκάμα τους τα μακαρόνια ολικής αλέσεως παρασκευασμένα από δίκοκκο σιτάρι, που είναι γνωστά για την υψηλή διατροφική τους αξία.

Δειτε Επισης

Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου
Διεθνής διάκριση για το Οινοποιείο Κυπερούντας
Η Honda Κύπρου παρουσιάζει τα τρία καινούργια μοντέλα αυτοκινήτων, CR-V, ZR-V και e:Ny1
Διεθνείς διακρίσεις για τα brands της PPD Global, μέλος του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης