Η Tequila Patron στο portfolio της Laiko Cosmos Trading Ltd

Η Tequila Patron, η πρώτη σε πωλήσεις ultra-premium tequila παγκοσμίως, προστίθεται στο portfolio των αλκοολούχων ποτών της εταιρείας Laiko Cosmos Trading Ltd, μετά την πρόσφατη εξαγορά της από την Bacardi Limited. 

Η Tequila είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες κατηγορίες στην αγορά των αλκοολούχων ποτών, με την Patron να κατέχει ηγετική θέση στις πωλήσεις στην κατηγορία των ultra premium ποτών.

H διάσημη Tequila Patron, παράγεται από 100% εξαιρετικής ποιότητας Weber μπλε Αγαύη (Weber Blue Agave) και αποστάζεται με σχολαστική ακρίβεια και φροντίδα, ενώ εμφιαλώνεται σε μοναδικά μπουκάλια, τα οποία αποτελούν σύμβολο τελειότητας.

Η διανομή της έχει ήδη ξεκινήσει με επιτυχία από την εταιρεία Laiko Cosmos Trading Ltd σε όλα τα κανάλια και τύπους καταστημάτων, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της στην κυπριακή αγορά, όπως ιστορικά επιτυγχάνει η εταιρεία με όλα της τα brands.

Σχετικά με την Laiko Cosmos Τrading:
Η Laiko Cosmos Trading είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διανομής στην Κυπριακή αγορά. Διακινεί μία πληθώρα διεθνώς αναγνωρισμένων και εδραιωμένων brands τροφίμων και ποτών, καλύπτοντας όλα τα κανάλια διανομής.

Η Laiko Cosmos Trading εισάγει και διανέμει τα brands των Bacardi Limited και William Grant & Sons, δύο από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στην αγορά των αλκοολούχων ποτών. Και οι δύο εταιρείες κατέχουν προϊόντα με μακρά ιστορία, υψηλή αναγνωσιμότητα, απαράμιλλη ποιότητα και κορυφαίες πωλήσεις στην αγορά των premium αλκοολούχων ποτών. 
www.laikocosmos.com 

Σχετικά με την Bacardi Limited:
Με έτος ίδρυσης το 1862 και ύστερα από επτά γενεές, η Bacardi παραμένει μία δυναμική, οικογενειακή επιχείρηση. Σήμερα είναι παγκοσμίως η μεγαλύτερη οικογενειακή επιχείρηση στην αγορά των οινοπνευματωδών ποτών και κατέχει ένα εντυπωσιακό portfolio premium ποτών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Περιλαμβάνει περισσότερα από 200 brands παγκοσμίως σε όλες τις κατηγορίες και μεταξύ άλλων τα υψηλής αναγνωσιμότητας, εικόνας και πωλήσεων Bacardi, Grey Goose, Bombay Sapphire, Dewar’s, Aberfeldy και Martini.
www.bacardilimited.com
www.patrontequila.com 

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου