ΑΓΡΟΖΥΜΗ: Παραδοσιακά και artisanal ζυμαρικά

InBusinessNews  28/09/2018 08:20
ΑΓΡΟΖΥΜΗ: Παραδοσιακά και artisanal ζυμαρικά

ΑΓΡΟΖΥΜΗ: Παραδοσιακά και artisanal ζυμαρικά

InBusinessNews  28/09/2018 08:20

Τα εκλεκτά παραδοσιακά και artisanal ζυμαρικά ΑΓΡΟΖΥΜΗ από τα Γιαννιτσά, με ιστορία 50 χρόνων, έχουν πρόσφατα κυκλοφορήσει στην κυπριακή αγορά. Πρόκειται για πολύ μεγάλη γκάμα που αποτελείται από προϊόντα υψηλής ποιότητας, φτιαγμένα με άριστες πρώτες ύλες, αγνά υλικά, χωρίς συντηρητικά.

RELATED ARTICLES


Για τα ζυμαρικά ΑΓΡΟΖΥΜΗ χρησιμοποιείται σιμιγδάλι μόνο από την καρδιά του σιταριού. Χρησιμοποιούνται επίσης αποκλειστικά μπρούτζινα καλούπια στην παραγωγή, ενώ η ξήρανση γίνεται σε φυσικές και αργές συνθήκες, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.

Η παραμονή των ζυμαρικών στο ξηραντήριο σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για πολλές ώρες τα κάνει να διατηρούν ακέραιη τη γεύση τους και τα θρεπτικά συστατικά τους.  

Τα ελληνικά ζυμαρικά ΑΓΡΟΖΥΜΗ περιλαμβάνουν παραδοσιακά προϊόντα, αλλά ταυτόχρονα και προϊόντα που απαντούν στις πιο σύγχρονες διατροφικές ανάγκες, με έμπνευση πάντοτε την παράδοση. 

agrozymimanitarosoupa

Η γκάμα περιλαμβάνει πέραν των 70 διαφορετικών προϊόντων τόσο σε είδη (Σπαγγέτι, Λιγκουίνι, Πένες, Φιδές, Πλεξούδες, Στριφτάρια, Χυλοπιτάκι, Κους Κους, Κριθαράκι, Πλιγούρι, Χυλοπίτες, Πέτουρα, Ταλιατέλες, Βίδες, Κορδελάκια, Μακαρονάκι Κοφτό, Ριζότο, κ.ά.) όσο και σε κατηγορίες (Σούπες και Τραχανάδες,  Κλασσικά Ζυμαρικά , Ζυμαρικά με Φρέσκα Αυγά και Φρέσκο Γάλα,  Ζυμαρικά Dinkel, Ζυμαρικά Ζέας -από Δίκοκκο Σιτάρι Ολικής Άλεσης-, Βιολογικά Ζυμαρικά, Ζυμαρικά με Λαχανικά, Ζυμαρικά με Μελάνι Σουπιάς, Προϊόντα Ρυζιού, Προϊόντα Σιταριού, Προϊόντα Καλαμποκιού). 

agrozymitaliateleslaxanikon

Σε κάθε συσκευασία ζυμαρικών ΑΓΡΟΖΥΜΗ υπάρχει πρωτότυπη και νόστιμη συνταγή στο εσωτερικό της ετικέτας.

agrozymispagetize

 

Τα ζυμαρικά ΑΓΡΟΖΥΜΗ θα τα βρείτε σε υπεραγορές και άλλα επιλεγμένα σημεία πώλησης παγκύπρια. 
Αντιπρόσωποι-Εισαγωγείς-Διανομείς: EKLEKTON TRADITIONAL PRODUCTS

agrozymintinkel
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας