The Organic Pharmacy: Οργανικά συστατικά για υγιή επιδερμίδα και ορατά αποτελέσματα

Η επιστροφή στη φύση γίνεται πλέον με τον πιο όμορφο τρόπο χάρη στα διάσημα προϊόντα The Organic Pharmacy που έρχονται για πρώτη φορά στην Κύπρο, προσφέροντας μια εναλλακτική λύση για λαμπερή και υγιή επιδερμίδα με ορατά αποτελέσματα χάρη στη δύναμη των οργανικών συστατικών και βοτάνων με θεραπευτικές ιδιότητες. 

Απαλλαγμένα από πετροχημικά, τεχνητά αρώματα, συντηρητικά και με σεβασμό στο περιβάλλον και τα ζώα, τα προϊόντα The Organic Pharmacy περιέχουν εξαιρετικά υψηλά ποσοστά οργανικών βιοενεργών συστατικών, ενώ κάθε προϊόν αναμειγνύεται με την ακριβή φόρμουλα και δοσολογία για να περιποιηθεί, να θεραπεύσει και να επαναφέρει την υγεία και την ευεξία της επιδερμίδας. Η Margo Marrone, φαρμακοποιός με εξειδίκευση στην ομοιοπαθητική και ιδρύτρια των The Organic Pharmacy, εξηγεί πως οι αξίες που κάνουν το brand να διαφέρει βασίζονται στη φιλοσοφία: «οργανικά συστατικά, συνθέσεις, ποιότητα, τεχνογνωσία και αγνότητα».

Βασικό συστατικό της διαφοροποίησης τους είναι η ξεχωριστή σύνθεσή τους, βασισμένη στην τεχνολογία Bioplant και σε φυσικά συστατικά υψηλής τεχνολογίας. Τα The Organic Pharmacy χρησιμοποιούν οργανικά βότανα με θεραπευτικές ιδιότητες, κλινικά αποδεδειγμένα βιοενεργά συστατικά βασισμένα σε φυτά που έχουν αποδεδειγμένα αποτελέσματα στην επιδερμίδα. Το αποτέλεσμα: Υγιείς συνθέσεις υψηλής απόδοσης, για εξαιρετικά αποτελέσματα, που σέβονται εσάς. Η οργανική προέλευση τους αποδεικνύεται άλλωστε και από την πιστοποίηση του φορέα Ecocert, καθώς η πλειονότητα των προϊόντων παρασκευάζεται με μεταξύ 95-99,9% οργανικών συστατικών. 

Με προέλευση από το Ηνωμένο Βασίλειο και πολυβραβευμένα στην κατηγορία ‘Best Eco Organic Brand’ από αναγνωρισμένους εκδoτικούς οίκους στους τομείς της υγείας και ομορφιάς, έχουν αγαπηθεί εδώ και χρόνια σε όλο τον κόσμο, καθώς και από διεθνείς celebrities όπως οι Kylie Minogue και Khloe Kardashian για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των συνθέσεων τους.  

Τα καλλυντικά The Organic Pharmacy διαθέτουν μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης και φροντίδας της επιδερμίδας, που περιλαμβάνει εξειδικευμένες φόρμουλες για κάθε τύπο δέρματος και για κάθε φάση της περιποίησης, από τον καθαρισμό, την τόνωση, την αναδόμηση, την ενυδάτωση και την αντιγήρανση, και φυσικά αντηλιακή σειρά με προϊόντα βασισμένα στα Minerals. 

Ανακαλύψτε την οργανική φροντίδα της επιδερμίδας που προσφέρουν τα προϊόντα The Organic Pharmacy σε επιλεγμένα φαρμακεία σε όλη την Κύπρο, καθώς και στο Debenhams Μall of Cyprus στη Λευκωσία και Debenhams Ζenon στη Λάρνακα από την εταιρεία Tryfon Tseriotis Ltd, καθώς και στην ιστοσελίδα www.theorganicpharmacy.com και κάντε ένα πραγματικό δώρο για την υγεία και τη λάμψη της επιδερμίδας σας. 

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου