Ακόμα ένα Smart… ανοίγει στη Λακατάμια!

Δελτίο Τύπου   27/08/2018 15:45
Ακόμα ένα Smart… ανοίγει στη Λακατάμια!

Ακόμα ένα Smart… ανοίγει στη Λακατάμια!

Δελτίο Τύπου   27/08/2018 15:45
Ο Όμιλος Smart ετοιμάζεται να ανοίξει ακόμα ένα κατάστημα, το 17ο Smart παγκύπρια. Συγκεκριμένα, στα μέσα Σεπτεμβρίου 2018 ανοίγει το νέο Smart, στη Λεωφόρο Μακαρίου 11, στη Λακατάμια. Η κύρια είσοδος και η έξοδος του καταστήματος βρίσκονται στην πίσω πλευρά προκειμένου να διευκολυνθούν οι πελάτες από τον άνετο χώρο στάθμευσης.

RELATED ARTICLES


Το νέο Smart Λακατάμιας περιλαμβάνει 600τ.μ. ωφέλιμο χώρο για τους πελάτες, σύγχρονο εξοπλισμό, ικανοποιητικούς αποθηκευτικούς χώρους και αρκετούς χώρους στάθμευσης. Γενικά, είναι λειτουργικό, άνετο και βολικό.

Στην επαρχία Λευκωσίας λειτουργούν ήδη πέντε καταστήματα Smart. Στην Κοκκινοτριμιθιά, στη Νήσου, στο Τσέρι, στον Άγιο Αντώνιο και στον Στρόβολο. Ο πρόεδρος του Ομίλου Smart, κ. Δημητράκης Χαϊλή, ερωτηθείς για το άνοιγμα του νέου καταστήματος ανέφερε ότι ο Δήμος Λακατάμιας αριθμεί περίπου 38 000 κατοίκους και αυτό ήταν που επηρέασε την απόφαση του ομίλου, όπως και η εξεύρεση του κατάλληλου καταστήματος.

Τα Smart είναι η εναλλακτική λύση για τους καταναλωτές που αναζητούν τα καλύτερα γνωστά και επώνυμα προϊόντα σε έξυπνες τιμές. Όλα τα καταστήματα διαθέτουν μεγάλη ποικιλία σε τρόφιμα, ποτά, είδη καθαρισμού, καλλυντικά, χαρτικά και πολλά άλλα. Στα Smart οι καταναλωτές αγοράζουν όσα θέλουν και ό,τι θέλουν χωρίς περιορισμούς.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας