Gan Direct: Καινοτόμα διαδικτυακή εφαρμογή για το σπίτι

Πόσο καλά γνωρίζετε το σπίτι σας; Είστε ενημερωμένοι για τα συχνά προβλήματα ενός σπιτιού και κυρίως τι μπορείτε να κάνετε για να τα αποφύγετε; Με ένα έξυπνο, διαδραστικό και ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο, η Gan Direct δίνει τις απαντήσεις που χρειάζεστε ώστε να εξακριβώσετε πιθανές αιτίες προβλημάτων, να μάθετε το πιθανό κόστος τους και έτσι να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα.

Με το Property Tool, την καινοτόμα διαδικτυακή εφαρμογή που βρίσκεται στο site της Gan Direct και παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην κυπριακή αγορά, μπορείτε να κατανοήσετε με απλό τρόπο, σε ένα σχεδιάγραμμα κατοικίας, ποια είναι τα πιο συχνά προβλήματα, τα αίτια, αλλά και τα έξοδα της επιδιόρθωσης της βλάβης για κάθε κύριο σημείο του σπιτιού.

Η Gan Direct ενημερώνει με σαφήνεια ποια από αυτά τα πιθανά θέματα καλύπτονται από τα ασφαλιστικά της συμβόλαια. Η Ασφάλεια Περιουσίας της Gan Direct έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει προστασία στο κάθε είδος ακίνητης περιουσίας, συμπεριλαμβανομένων κτιρίων, περιεχομένων, αστικής ευθύνης και άλλων πρόσθετων καλύψεων, σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες.

Όπως τονίζει ο κ. Γιώργος Νικολαϊδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Gan Direct: “Eδώ και 25 χρόνια έχουμε επιλέξει το δρόμο της διαφορετικότητας και της πρωτοπορίας. Ακούμε τον κόσμο που μας ζητάει περισσότερο έλεγχο, περισσότερη ευελιξία, περισσότερη διαφάνεια και αναζητούμε σύγχρονους τρόπους να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας δίνοντας αξία και στο τελευταίο τους ευρώ”.

Το νέο εργαλείο εντάσσεται στην ευρύτερη φιλοσοφία της Εταιρείας για καινοτομία, ανταγωνιστικές υπηρεσίες και χρήσιμα εργαλεία που δίνουν στον πελάτη «το τιμόνι» του ασφαλιστικού του ταξιδιού.

Επιλέγοντας οποιαδήποτε Ασφάλιση Οικίας, Επιχείρησης ή άλλων Ακινήτων, η εταιρεία διασφαλίζει με το Gan Guarantee ότι εάν υπάρχει αλλού στην αγορά καλύτερη τιμή, κάλυψη και εξυπηρέτηση, εγγυάται ανταγωνιστικότερη πρόταση. Παράλληλα, με κάθε μεταφορά της ασφάλειας του σπιτιού σας στην Gan Direct, η εταιρεία σας εξοικονομεί 33% από την υφιστάμενη. Τέλος, με μια Ευρωπεριεκτική Ασφάλεια Οικίας εξασφαλίζετε 50% έκπτωση στο ασφάλιστρο των Περιεχομένων σας.

Δείτε περισσότερα για το πρωτοποριακό Property Tool της Gan Direct εδώ

Επιπλέον, η Gan Direct έχει δημιουργήσει σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων με χρήσιμες και εύκολες για κάθε χρήστη οδηγίες τα οποία είναι διαθέσιμα εδώ:
 

 


Προτεινόμενα tags: GanDirect, propertytool

Για περισσότερες πληροφορίες: executiveassistant@gandirect.com.

Δειτε Επισης

Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου
Διεθνής διάκριση για το Οινοποιείο Κυπερούντας
Η Honda Κύπρου παρουσιάζει τα τρία καινούργια μοντέλα αυτοκινήτων, CR-V, ZR-V και e:Ny1
Διεθνείς διακρίσεις για τα brands της PPD Global, μέλος του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης
Το νέο Ford Transit Custom στους εκθεσιακούς χώρους της Ford στην Κύπρο