Η ZENITH καθρεφτίζει τον μακρινό ορίζοντα με το Defy El Primero 21 BLUE

To 2017 η Zenith εξέπληξε τον κόσμο με την κυκλοφορία του νέου Zenith DEFY EL PRIMERO 21. Μια χρονομετρική επανεφεύρεση ακρίβειας και αξιοπιστίας, το DEFY EL PRIMERO 21 είναι η απόλυτη ενσάρκωση του πνεύματος της καινοτομίας που χαρακτηρίζει τη Zenith τα τελευταία 150 χρόνια. Το φυσικό του χάρισμα είναι όμορφα παρουσιασμένο σε αυτή την απολαυστικά κομψή αυθεντική μπλε έκδοση.

Το 1969, η Zenith λάνσαρε το El Primero, τον πρώτο χρονογράφο πλήρως ενσωματωμένο με column-wheel που επέτρεπε ακρίβεια του 1/10ου του δευτερολέπτου. Η απόλυτη εκπλήρωση μιας προσπάθειας για την τελειότητα και η αποδεδειγμένη ικανότητα να δημιουργεί θρύλους της ωρολογοποιίας, αυτό το πρωτοποριακό μοντέλο έθεσε ένα νέο ορόσημο στην ιστορία της ωρολογοποιίας που δεν είχε ξεπεραστεί ποτέ - μέχρι τώρα.

Μισό αιώνα αργότερα, η Zenith αψηφά και πάλι την παράδοση και ξεπερνώντας όλα τα όρια, μας οδηγεί στον κόσμο της ακρίβειας του 1/100ου δευτερολέπτου. Ένας θρύλος που ξαναγεννιέται, το  Zenith DEFY EL PRIMERO 21 είναι το λαμπερό σύμβολο του 21ου αιώνα για ένα νέο μέλλον ενός brand που το καθοδηγεί ένα μοναδικό αστέρι. 

Όταν πρόκειται για να φτάσεις στα άκρα, η Zenith δεν γνωρίζει όρια
Το Zenith DEFY EL PRIMERO 21 αντιπροσωπεύει ένα άλμα ποιότητας, τόσο στην επίδοση όσο και στον μηχανικό σχεδιασμό. Πρόκειται για ένα αγώνα εναντίον κανενός άλλου, παρά μόνο του ίδιου της του εαυτού. Ο πρόσφατα αναβαθμισμένος μηχανισμός κίνησης αυτού του εξαιρετικού ρολογιού έχει συχνότητα 360.000 Τ/Ω (50 Hz), δέκα φορές υψηλότερη από αυτή του παγκοσμίου φήμης προκάτοχού του El Primero, επιτρέποντας ακρίβεια 1/100 του δευτερολέπτου.
Ένα εξαιρετικά σχεδιασμένο καντράν αναδεικνύει την επίδραση αυτής της εκπληκτικής συχνότητας: η εσωτερική στεφάνη φέρει μια κλίμακα βαθμολογημένη από 1 έως 100 γύρω από την οποία ένας δείκτης 1/100 δευτερολέπτων περνά με ταχύτητα αστραπής μια στροφής το δευτερόλεπτο προσφέροντας ένα πρωτοφανές θέαμα και μια σουρεαλιστική εμπειρία ταξιδιού στο χρόνο, για αυτόν που το φορά.


Αντανακλώντας την τάση της σύγχρονης μηχανικής ανάπτυξης και εξασφαλίζοντας μέγιστη απόδοση, αυτός ο απίστευτος μηχανισμός κίνησης επιτυγχάνεται με ένα πολύ μικρότερο αριθμό εξαρτημάτων, ελαχιστοποιώντας την χρονοβόρα συναρμολόγηση και τις προσαρμογές.

Εκτός από την αισθητά βελτιωμένη επίδοση και τη μηχανική δομή του, ο σχεδιασμός του πιστοποιημένου με TIME LAB χρονόμετρου, DEFY EL PRIMERO 21 αντλεί έμπνευση από τη στιβαρή εμφάνιση του προκάτοχού του, το μοντέλου του 1969. Πλαισιωμένο από μια κάσα 44mm από τιτάνιο βαθμού 5, το καντράν του DEFY EL PRIMERO 2, ακολουθώντας αρχιτεκτονική τύπου openworked, προσφέρει ένα πραγματικά σύγχρονο υπόβαθρο για τα βασικά χαρακτηριστικά του θρυλικού πρωτότυπου: έναν δείκτη λεπτών, όπου η άκρη του έχει τη μορφή ενός αστεριού, μεγάλους φωσφορίζοντες δείκτες με γραμμές Baton, πολύπλευρους ωροδείκτες. Όλα αυτά  αποτελούν ένα περήφανο φόρο τιμής σε μια εκπληκτική επίδειξη φουτουριστικής λαμπρότητας. Ανεβάζοντας τη διάθεση αν και σε σκούρο μπλε χρώμα,  ο κομψός, αποτελεσματικός και πιστοποιημένος με TIMELAB χρονογράφος DEFY EL PRIMERO 21 BLUE, φέρει μια στιλπνή κάσα από τιτάνιο με τους αντίστοιχους επιροδιωμένους δείκτες.

 

Το καντράν τύπου openworked εμφανίζει μια ένδειξη αποθέματος ισχύος στη θέση 12 η ώρα, ωροδείκτες και λεπτοδείκτες στο κέντρο, μικρούς λεπτοδείκτες στη θέση 9 η ώρα, έναν μαύρο μετρητή 60 δευτερολέπτων στη θέση 6 η ώρα και το σήμα κατατεθέν του  DEFY EL PRIMERO 21 –τον μπλε μετρητή 30 λεπτών στη θέση 3 η ώρα, που αντισταθμίζεται από την ασυνήθιστη και εντυπωσιακή οπτικά  μπλε βασική πλάκα.


Σχεδιασμένο για να ικανοποιεί διαφορετικά στυλ, το DEFY EL PRIMERO 21 BLUE προσφέρει την επιλογή από τρία εντυπωσιακά λουράκια – ένα από μαύρο καουτσούκ με εκλεπτυσμένη επικάλυψη από δέρμα αλιγάτορα σε μπλε χρώμα, ένα με την άνεση του ελαστικού μπλε καουτσούκ ή κομψότητα του αναλλοίωτου τιτανίου, όλα με διπλό πτυσσόμενο κούμπωμα τιτανίου. Αυτό το υπέροχο ρολόι, που διαθέτει ένα γενναιόδωρο απόθεμα ισχύος 50 ωρών και είναι ανθεκτικό στο νερό στα 100 μέτρα, είναι σίγουρο ότι θα ευχαριστήσει τον πιο απαιτητικό gentleman δύτη.

Πληροφορίες: VE Very Exclusive Λευκωσία – Λεμεσός – Τηλ: 22897361– Instagram: #veryexclusivecy

Δειτε Επισης

Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου
Διεθνής διάκριση για το Οινοποιείο Κυπερούντας
Η Honda Κύπρου παρουσιάζει τα τρία καινούργια μοντέλα αυτοκινήτων, CR-V, ZR-V και e:Ny1
Διεθνείς διακρίσεις για τα brands της PPD Global, μέλος του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης
Το νέο Ford Transit Custom στους εκθεσιακούς χώρους της Ford στην Κύπρο