Dixan: 30% περισσότερη δύναμη

Καλοκαίρι σημαίνει για τους περισσότερους ξεγνοιασιά, διακοπές και διασκέδαση που αναπόφευκτα έχουν ως συνέπεια πολλές φορές ανεπιθύμητους λεκέδες. Τώρα, με τη νέα σύνθεση του Dixan με 30% περισσότερη δύναμη σε κάθε του σταγόνα, θα θυμάστε μόνο τις όμορφες στιγμές και όχι τη βαλίτσα με τα άπλυτα που σας περιμένει.

Η νέα ανανεωμένη φόρμουλα εξασφαλίζει αυξημένη συμπύκνωση, με αποτέλεσμα τη μείωση της δοσολογίας στα 50ml. Επιπρόσθετα, χάρη στη μεγαλύτερη συγκέντρωση ενζύμων για απομάκρυνση λεκέδων, η νέα σύνθεση προσφέρει περισσότερη δύναμη ανά σταγόνα, αφαιρώντας ακόμη πιο αποτελεσματικά τους λιπαρούς λεκέδες.

Το Dixan, με αυτό το επόμενο βήμα στη συμπύκνωση υγρών, τηρεί τη δέσμευσή του για μείωση του περιβαλλοντικού του αποτυπώματος σε όλα τα στάδια ζωής του προϊόντος. Στο στάδιο της παραγωγής, χρησιμοποιούνται λιγότεροι φυσικοί πόροι και λιγότερη ενέργεια, ενώ το νέο μπουκάλι βελτιστοποιεί τη μεταφορά και αποθήκευση του προϊόντος, μειώνοντας έτσι τις επιπτώσεις στο περιβάλλον. Στο στάδιο της χρήσης, η βελτιωμένη σύνθεση του προϊόντος διασφαλίζει καλύτερα αποτελέσματα σε χαμηλή θερμοκρασία και το νέο μπουκάλι αδειάζει εντελώς με αποτέλεσμα να μην αφήνει υπολείμματα στη συσκευασία. Στο στάδιο της απόρριψης, πέραν από το γεγονός ότι το μπουκάλι είναι ανακυκλώσιμο, η μειωμένη χρήση πλαστικού διασφαλίζει λιγότερα πλαστικά απόβλητα. 

Απολαύστε τη δύναμη του Dixan στη νέα του συσκευασία, που -χάρη στον καινοτόμο του σχεδιασμό- προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή, βελτιωμένο σύστημα σφράγισης για αποφυγή διαρροών και νέο εργονομικό χερούλι.
 

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου