Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΓΡΟΣ 2018

Δελτίο Τύπου  04/07/2018 10:07
Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΓΡΟΣ 2018

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΓΡΟΣ 2018

Δελτίο Τύπου  04/07/2018 10:07
Μια αστείρευτη πηγή γίνεται πηγή έμπνευσης για τη νέα, συναισθηματική επικοινωνία του πιο αγαπημένου ποιοτικού νερού της Κύπρου, που μιλάει κατευθείαν στην καρδιά όλων μας, αποτυπώνοντας με σύγχρονο τρόπο μια πανανθρώπινη αλήθεια, που διατρέχει τη ζωή μας από γενιά σε γενιά.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσο κι αν ο κόσμος αλλάζει γύρω μας, οι εκφράσεις της αγάπης παραμένουν ίδιες. Και είναι ακριβώς από αυτές τις αναλλοίωτες μέσα στο χρόνο εκφράσεις αγάπης στη ζωή μας, που πηγάζει η ενέργεια και δύναμή μας.

Από μια πηγή ευλογημένη  που δεν έχει στερέψει ποτέ - και από την αρχαιότητα δίνει ζωή όχι μόνο στο χωριό Αγρός, αλλά και στη γύρω περιοχή - το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΓΡΟΣ, αυθεντικά κυπριακό προϊόν, φτάνει κατευθείαν από την πηγή στο τραπέζι μας μετά από τους αυστηρότερους ελέγχους ποιότητας.

Έτσι, διαχρονικά, συμβολίζει την φροντίδα χωρίς πρoϋποθέσεις, αυτήν που πηγάζει από την αληθινή αγάπη, που επίσης δε στερεύει ποτέ.

Η αστείρευτη πηγή του Αγρού ως ανεξάντλητη πηγή αγάπης και φροντίδας, είναι ο πυρήνας της νέας επικοινωνίας ΑΓΡΟΣ. Μια ιστορία 20 αιώνων, που δεν χάνει τη φρεσκάδα της μέσα στα χρόνια, αποτυπώνεται δημιουργικά σε μια σύγχρονη επικοινωνία, που μιλάει στο συναίσθημα, με μια πανανθρώπινη αλήθεια και οικείες σε όλους μας εικόνες, που θα συνεχίζουν να επαναλαμβάνονται από γενιά σε γενιά. Και αυτή ακριβώς είναι η δύναμής της.

Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Αγρός» 2018. Το νερό που πηγάζει από έναν αληθινά ευλογημένο τόπο, γίνεται σύμβολο της αστείρευτης αγάπης και της δύναμης που προκύπτει από τις πιο ευλογημένες σχέσεις στη ζωή μας.

Μια πηγή που δε στερεύει ποτέ ως αφετηρία. Μια δυνατή πανανθρώπινη αλήθεια, που διατρέχει γενιές, ως πηγή έμπνευσης. Ένα αρχετυπικό σύμβολο φροντίδας ως mnemonic device.

Η ιδέα της νέας επικοινωνίας του φυσικού μεταλλικού νερού ΑΓΡΟΣ, κυλάει ήδη στις φλέβες όλων μας.

Παρακολουθήστε τη νέα τηλεοπτική διαφήμιση εδώ

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΓΡΟΣ, είναι ένα προϊόν του ομίλου Φώτος Φωτιάδης.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας