Φρέσκο Γάλα Χαραλαμπίδης Κρίστης: Το Γάλα Μας

Δελτίο Τύπου  20/06/2018 14:05
Φρέσκο Γάλα Χαραλαμπίδης Κρίστης: Το Γάλα Μας

Φρέσκο Γάλα Χαραλαμπίδης Κρίστης: Το Γάλα Μας

Δελτίο Τύπου  20/06/2018 14:05

Το Φρέσκο Γάλα Χαραλαμπίδης Κρίστης, που επιλέγει όλη η Κύπρος εδώ και 70 χρόνια, αποτελεί διαχρονικό ηγέτη στην αγορά του γάλακτος, έχοντας εδραιωθεί ως το πιο αγαπημένο φρέσκο γάλα. Με πίστη στο όραμά της να προσφέρει πάντα το καλύτερο, η Χαραλαμπίδης Κρίστης ανταποδίδει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, εξασφαλίζοντας φρέσκο, αγνό, ανώτερης ποιότητας και παγκόσμια αναγνωρισμένο κυπριακό γάλα.

RELATED ARTICLES


Η Χαραλαμπίδης Κρίστης σε συνεργασία με 180 πιστοποιημένες φάρμες σε όλη την Κύπρο και διενεργώντας περισσότερους από 1.100 ποιοτικούς ελέγχους στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας, διατηρεί και εγγυάται αναλλοίωτη τη γεύση και τα συστατικά του φρέσκου γάλακτος, χάρη στην ποιότητα της πρώτης ύλης, έχοντας αναδειχθεί το πρώτο γάλα στις προτιμήσεις των καταναλωτών. 

Το Φρέσκο Γάλα Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι υγιεινό, πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και θρεπτικά συστατικά που ενισχύουν τη φυσική άμυνα του οργανισμού, αποτελώντας έτσι καθημερινό σύμμαχο ευεξίας. Μέσα από την πλούσια γκάμα προϊόντων, κατάλληλα για κάθε διατροφική επιλογή - 1,5%, 0%, 3%, Plus +40% Ασβέστιο, Delact, Αιγινό -  το Φρέσκο Γάλα Χαραλαμπίδης Κρίστης διατηρεί όλα τα οφέλη του γάλακτος:

  • Ισχυροποιεί το ανοσοποιητικό 
  • Βοηθά στην ανάπτυξη των μυών 
  • Προστατεύει τα δόντια και τα οστά 
  • Θρέφει την επιδερμίδα 
  • Βελτιώνει την όραση
  • Βοηθά στο αδυνάτισμα 
  • Μειώνει το άγχος 

Παράλληλα, μέσα από το πρωτοποριακό πρόγραμμα επιβράβευσης #myMilk, η Χαραλαμπίδης Κρίστης συνεχίζει να ανταμείβει και να ευχαριστεί τους καταναλωτές για την αγάπη και εμπιστοσύνη που δείχνουν στο Φρέσκο Γάλα Χαραλαμπίδης Κρίστης, προσφέροντας δωρεάν 3 λίτρα φρέσκο γάλα για κάθε 300 πόντους που θα συγκεντρώσουν.

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, η μεγαλύτερη και μακροβιότερη γαλακτοβιομηχανία στην Κύπρο, διαχρονικά και με συνέπεια προσφέρει στους καταναλωτές προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, διατηρώντας την αυθεντικότητα των γεύσεων. 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας