Bodytalk: Train for Pleasure

Mην τρελαίνεστε που δεν κάνετε 3.000 squats. Δεν πειράζει αν δεν είστε οι καλύτεροι στο TRX. Δεν έγινε κάτι αν ο διπλανός σας τρέχει πιο γρήγορα. Γυμναστείτε για να περάσετε καλά. Είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Μην το κάνετε το δυσκολότερο. 

Train. For. Pleasure. Τρεις λέξεις που έρχονται να γκρεμίσουν και να χτίσουν από την αρχή την αντίληψη που έχουμε για τη γυμναστική και την άσκηση στη ζωή μας. 

Το μήνυμα της Bodytalk, «Train For Pleasure» είναι σαφές. Δεν κρύβει υπονοούμενα. Αν είχε στόμα, θα φώναζε ένα τεράστιο «Χαλάρωσε!» και ένα ακόμα πιο τεράστιο «Σταμάτα να έχεις τύψεις που δεν έχεις τα γονίδια του Usain Bolt ή της Fraser-Pryce». (Δεν ξέρεις ποια είναι η Fraser-Pryce; Τότε, γιατί έχεις τύψεις που δεν τρέχεις σαν τον άνεμο;) 

Από το 1996 που η Bodytalk σχεδιάζει και παράγει αθλητικά ρούχα, διατηρεί πολύ ξεκάθαρη θέση για το τι πρέπει να πρεσβεύει η γυμναστική στη ζωή μας. Η γυμναστική είναι έκφραση, χαρά, ζωή, ευκαιρία να γνωρίσετε κόσμο, τρόπος να τονώσετε το πόσο σέξι νιώθετε. Δεν είναι τρόπος να βάλετε άλλον έναν μπελά στο κεφάλι. Δηλαδή, κάντε τη χάρη στον εαυτό σας. Σπάστε τους κανόνες που σας επιβάλλει το lifestyle της γυμναστικής και των ακραίων απαιτήσεών της και απλά περάστε καλά. Θα το κάνετε εσείς, θα το κάνουν οι φίλοι, και τελικά θα το κάνουν όλοι. 

Βρείτε τα αθλητικά είδη Bodytalk στα καταστήματα Famous Sports σε όλες τις πόλεις και μεταπωλητές, ή ψωνίστε ηλεκτρονικά στο www.famousports.com

Δειτε Επισης

Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου
Διεθνής διάκριση για το Οινοποιείο Κυπερούντας
Η Honda Κύπρου παρουσιάζει τα τρία καινούργια μοντέλα αυτοκινήτων, CR-V, ZR-V και e:Ny1
Διεθνείς διακρίσεις για τα brands της PPD Global, μέλος του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης
Το νέο Ford Transit Custom στους εκθεσιακούς χώρους της Ford στην Κύπρο