Φούρνοι Ζορπάς: Τρία νέα ιδιαίτερα ψωμιά

Με ευκαιρία την Παγκόσμιας Ημέρας Ψωμιού που γιορτάζεται στις 16 Οκτωβρίου, οι Φούρνοι Ζορπάς δημιουργήσαν 3 νέα ψωμιά, με ιδιαίτερη γεύση αλλά και σημαντική διατροφική αξία. 

Το ψωμί με αλεύρι ζέας, ένα εύπεπτο ψωμί με έντονη και γεμάτη γεύση, το οποίο είναι πλούσιο σε μαγνήσιο και χαμηλότερο σε γλουτένη από το κοινό ψωμί, και το χωριάτικο αρωματικό ψωμί με προζύμι, ένα καθημερινό καλοζυμωμένο ψωμί με ελαφριά αίσθηση, ιδανικό για να συνοδεύσει μαγειρευτά φαγητά της μεσογειακής κουζίνας. 


Το τρίτο, αποτελεί μια εναλλακτική και θρεπτική πρόταση που θα δώσει μια διαφορετική νότα στις καθημερινές γευστικές σας συνήθειες.

 


Το καρυδόψωμο με σταφίδες και μέλι είναι ένα γλυκό και εξαιρετικά νόστιμο ψωμί, υψηλής θρεπτικής αξίας χάρη στα καρύδια και το μέλι. 
 

Δειτε Επισης

Ανανεωμένο Toyota Corolla Cross με έκδοση GR SPORT στη γκάμα του
Jeep Invasion 4: Η απόλυτη Jeep εμπειρία επιστρέφει πιο δυναμική από ποτέ
Double the Coffee Experience: Δύο νέες γεύσεις από τον καφέ Pokka
Volkswagen: Πτώση 40% στα κέρδη του πρώτου τριμήνου λόγω δασμών και υψηλότερου κόστους παραγωγής
Το Kia EV3 αναδείχθηκε «2025 World Car of the Year»
To Hyundai INSTER «Καλύτερο Παγκόσμιο Ηλεκτρικό» του 2025
Επεκτείνει την γκάμα των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων της η Toyota
H Unicars οδηγεί για μια ακόμη χρονιά το Skoda Cyprus Gran Fondo
Η RIFAI στην Κύπρο: Νέα εποχή με πλήρη ανακαίνιση των τριών καταστημάτων της-Μια κομβική στιγμή για το brand
Lexus RZ: Βελτιωμένη απόδοση και νέα εμπειρία πολυτέλειας