Φούρνοι Ζορπάς: Τρία νέα ιδιαίτερα ψωμιά

Με ευκαιρία την Παγκόσμιας Ημέρας Ψωμιού που γιορτάζεται στις 16 Οκτωβρίου, οι Φούρνοι Ζορπάς δημιουργήσαν 3 νέα ψωμιά, με ιδιαίτερη γεύση αλλά και σημαντική διατροφική αξία. 

Το ψωμί με αλεύρι ζέας, ένα εύπεπτο ψωμί με έντονη και γεμάτη γεύση, το οποίο είναι πλούσιο σε μαγνήσιο και χαμηλότερο σε γλουτένη από το κοινό ψωμί, και το χωριάτικο αρωματικό ψωμί με προζύμι, ένα καθημερινό καλοζυμωμένο ψωμί με ελαφριά αίσθηση, ιδανικό για να συνοδεύσει μαγειρευτά φαγητά της μεσογειακής κουζίνας. 


Το τρίτο, αποτελεί μια εναλλακτική και θρεπτική πρόταση που θα δώσει μια διαφορετική νότα στις καθημερινές γευστικές σας συνήθειες.

 


Το καρυδόψωμο με σταφίδες και μέλι είναι ένα γλυκό και εξαιρετικά νόστιμο ψωμί, υψηλής θρεπτικής αξίας χάρη στα καρύδια και το μέλι. 
 

Δειτε Επισης

Η MotoTrend παρουσίασε τη Ferrari 12Cilindri στο ξενοδοχείο Anassa
Παγκόσμιο ντεμπούτο για το ολοκαίνουργιο Toyota RAV4
Νέο φυσικό σύμμαχο κατά της καούρας και της γαστρικής ενόχλησης παρουσιάζει η Aboca-Το Neobianacid είναι εδώ
Samsung Vision AI: Η νέα σειρά τηλεοράσεων και soundbars για το 2025 της Samsung
Ξεκινά την παραγωγή του ηλεκτρικού pickup D-MAX EV η Isuzu
Η Samsung παρουσιάζει την gaming οθόνη OLED 500Hz: Odyssey OLED G6
Kia EV3: «Best of the Best» στα Red Dot Awards 2025
Ανανεωμένο Toyota Corolla Cross με έκδοση GR SPORT στη γκάμα του
Jeep Invasion 4: Η απόλυτη Jeep εμπειρία επιστρέφει πιο δυναμική από ποτέ
Double the Coffee Experience: Δύο νέες γεύσεις από τον καφέ Pokka