Με ιδιαίτερα γοργούς ρυθμούς προχωρά η φοιτητούπολη που κατασκευάζει η εταιρεία Rotos Developers, που πλησιάζει στην ολοκλήρωση του έργου φοιτητικών εστιών uniHALLS στην Έγκωμη.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τον Μάιο η οικοδομή ακόμα βρισκόταν στο στάδιο αντιστήριξης του πρώτου υπογείου, ενώ έξι μήνες μετά, ήδη τα περισσότερα δωμάτια είναι ολοκληρωμένα, πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Η ολοκλήρωση του έργου συνεχίζεται με τους ίδιους εντατικούς ρυθμούς έτσι ώστε εντός Δεκεμβρίου να μπορούν να φιλοξενηθούν όλοι οι φοιτητές.
Μάλιστα η εταιρεία με δημόσια τοποθέτησή της ευχαρίστησε όλους τους υπαλλήλους και συνεργάτες της για την κατανόηση που έχουν δείξει, για την ταχύτητα με την οποίαν εργάζονται καθώς και για τα ωράρια που ακολουθούν ώστε το έργο να είναι έτοιμο στο λιγότερο δυνατό χρόνο, μετά τις καθυστερήσεις που προέκυψαν από το κούρεμα των καταθέσεων και το κλείσιμο των τραπεζών τον περασμένο Μάρτιο.
Καταληκτικά η εταιρεία αναφέρει: «Το ενδιαφέρον από τους φοιτητές είναι πολύ μεγάλο και το γεγονός ότι καταφέραμε με το σχεδιασμό και την ιδέα μας να δημιουργήσουμε ένα έργο με εξελιγμένη αρχιτεκτονική και όλες τις τεχνολογικές ανέσεις που θα ευκολύνουν τους φοιτητές, μάς βρίσκει απόλυτα ικανοποιημένους. Και όλα αυτά προσφέρονται στην εξαιρετική τιμή των 399ευρώ συμπεριλαμβανομένων των λογαριασμών του ηλεκτρισμού, νερού, κοινοχρήστων, internet και cable tv».
Ροή Ειδήσεων
Πριν 13 λεπτά| ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
13α IN Business Grocery Retail Awards και 23ο Grocery Retail Conference σε μια δυναμική διοργάνωση για τον κλάδο
Πριν 14 λεπτά| ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
RideNow: Το κυπριακό success story που άλλαξε τον τρόπο που κινούμαστε
Πριν 21 λεπτά| ΚΥΠΡΟΣ
Σημαντική αναγνώριση του ρόλου του ΚΕΒΕ - Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Δεξιοτήτων και Απασχόλησης των Ευρωεπιμελητηρίων ο Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης
Πριν 22 λεπτά| CBN
Frou-Frou: Increased turnover and profit from sale of portfolio investments in New York
Πριν 34 λεπτά| ΔΙΕΘΝΗ
Σε υψηλό τριμήνου το Bitcoin - Ξεπέρασε τα 80.000 δολάρια
Πριν 36 λεπτά| CBN
Takis Angelides, the founder of Takis Angelides Furnihome, has died
Πριν 50 λεπτά| ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Η στρατηγική αντιμετώπιση του παράνομου χρήματος στο επίκεντρο του International Compliance Forum
Πριν 1 ώρα| Χρηματοοικονομικά
Demetra Holdings: Συνεχίζει το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών
Πριν 1 ώρα| CBN






