powered by cbn INB-DIGITAL-EDITIONS LOGO-PNG-108

Skills: Το απόλυτο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Τι γίνεται όταν οι δεξιότητες που χρειάζεται μια επιχείρηση αλλάζουν πιο γρήγορα από τους ανθρώπους της; Και ποιο μπορεί να είναι το κόστος για έναν οργανισμό όταν το αντιληφθεί; Θα είναι άραγε αργά;

Στο πρώτο επεισόδιο του The Edge Effect, η Business Development της Learning Edge, Νάτια Καραγιάννη, μιλά για μια από τις σημαντικότερες στρατηγικές προκλήσεις της οικονομίας του 2026 που αφορά στην ικανότητα των ανθρώπων και των οργανισμών να μαθαίνουν, να προσαρμόζονται και να εξελίσσονται διαρκώς.

Γιατί, τελικά, οι δεξιότητες μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να κόψουν το νήμα του ανταγωνισμού; Το upskilling και το reskilling βρίσκονται στο επίκεντρο μιας άκρως ενδιαφέρουσας συζήτησης, που καλεί τις επιχειρήσεις να προβούν σε μια ουσιαστική ενδοσκόπηση ώστε να αναγνωρίσουν τα κενά δεξιοτήτων που μπορεί ήδη να υπάρχουν στο ανθρώπινο δυναμικό τους, να επανεξετάσουν τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν τη μάθηση και την ανάπτυξη και, κυρίως, να αναρωτηθούν αν ο οργανισμός τους διαθέτει την απαραίτητη προσαρμοστικότητα για να ανταποκριθεί στις αλλαγές που έρχονται προτού να είναι αργά.

Αυτή είναι και η αφετηρία του The Edge Effect, μιας σειράς συζητήσεων που εξετάζει τις σημαντικότερες προκλήσεις και ευκαιρίες που διαμορφώνουν την εργασία και την επιχειρηματική ανάπτυξη το 2026.

 

Ροή Ειδήσεων

Hellenic Bank Χορηγός Ροής INB
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ