Την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, η κουζίνα του Ristorante Locatelli στο AMARA θα λειτουργήσει σαν ένα καλοπροβαρισμένο ντουέτο πιάνου: τέσσερα χέρια, δύο σεφ, μία μαγειρική γλώσσα.
Ο Dario Sutera, resident chef του εστιατορίου, υποδέχεται τον βραβευμένο ως Cyprus’ Best Chef 2024, Jack Yiannakou, για ένα δείπνο που χτίζεται πάνω στον δημιουργικό διάλογο ανάμεσα στην ιταλική γαστρονομική ένταση και την κυπριακή γενναιοδωρία.
Το «Made in Cyprus» είναι ένα μενού που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη βραδιά. Κάθε πιάτο συνδυάζει τεχνική, συλλογική μνήμη και μεσογειακή έμπνευση. Στο ανατρεπτικό αλλά ταυτόχρονα γνώριμο μενού θα πρωταγωνιστήσουν: το homemade raviolo γεμιστό με κοτόπουλο λεμονάτο, fondue παρμεζάνας και chicken demi-glace, η «souvla di porchetta» με πικάντικο ταχίνι, πατάτες, relish και τραγανό puffed ciccioli και το επιδόρπιο crunchy phyllo με coffee zabajone, παγωτό κάστανο και λεμόνι. Όλα μαζί, μιλούν μια γλώσσα αυθεντική, οικεία και δημιουργική.
Η εμπειρία μπορεί να εμπλουτιστεί με επιλεγμένο wine pairing, ειδικά διαμορφωμένο για το μενού της βραδιάς.
Αυτό είναι ένα δείπνο αφιερωμένο σε όσους αναζητούν κάτι διαφορετικό. Μια εμπειρία γεύσης που δεν αναπαράγεται.
AMARA | Ristorante Locatelli | 25-442222 | restaurants-booking@amarahotel.com







