powered by cbn INB-DIGITAL-EDITIONS LOGO-PNG-108
Powered byEurobank - Οικονομία | Κύπρος

ΑΤΑ: Ετοιμάζονται για κοινή δημοσιογραφική διάσκεψη ΚΕΒΕ και ΟΕΒ - Θα εξηγήσουν γιατί οδηγήθηκαν στο «όχι»

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή έκτακτη συνεδρία της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΚΕΒΕ, με αποκλειστικό θέμα συζήτησης την ΑΤΑ και τα δεδομένα, όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί, μετά την απόφαση να απορρίψουν μαζί με την ΟΕΒ το κυβερνητικό προσχέδιο συμφωνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του InBusinessNews, οι δύο εργοδοτικές οργανώσεις ετοιμάζονται να παραθέσουν κοινή δημοσιογραφική διάσκεψη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα αναλύσουν και θα εξηγήσουν στην κοινή γνώμη για τους λόγους που οδήγησαν ΚΕΒΕ και ΟΕΒ να απορρίψουν την κυβερνητική πρόταση.

Ο χρόνος, αλλά και ο χώρος πραγματοποίησης της διάσκεψης τύπου, αναμένεται να συζητηθεί κατά τη συνεδρία της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΚΕΒΕ και να ανακοινωθεί, ενδεχομένως, τις επόμενες ώρες.

Υπενθυμίζεται πως, οι εργοδοτικές οργανώσεις αποφάσισαν να απορρίψουν την κυβερνητική πρόταση, κυρίως λόγω της εισαγωγής την τελευταία στιγμή από την Κυβέρνηση πρόνοιας στο προσχέδιο συμφωνίας, με την οποία καλείται η εργοδοτική πλευρά να εξουσιοδοτήσει τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας «να εφαρμόσουν μέτρα για επέκταση της ΑΤΑ σε περισσότερους δικαιούχους».

Ροή Ειδήσεων

Hellenic Bank Χορηγός Ροής INB
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;