Δύο συμβόλαια, για υλοποίηση αντίστοιχων έργων σε Αυγόρου και Άχνα, ύψους πέραν των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ, υπεγράφησαν την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου στην Αγία Νάπα.
Σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι τα έργα αφορούν την κατασκευή υπαίθριου Αμφιθεάτρου στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αυγόρου και τη δημιουργία υπαίθριου χώρου Αθλοπαιδιών στο Δημοτικό Διαμέρισμα Άχνας.
«Με την υλοποίηση των δύο συγκεκριμένων έργων ο Δήμος Αγίας Νάπας αποδεικνύει ότι δεν αποτελεί μόνο έναν τουριστικό προορισμό, αλλά και έναν Δήμο με πολιτιστική, αθλητική και κοινωνική διάσταση, που μεριμνά για κάθε δημότη και δημιουργεί τις βάσεις για ένα βιώσιμο και αναπτυξιακό μέλλον» προστίθεται.
Τα συμβόλαια υπέγραψαν ο Δήμαρχος Χρίστος Ζαννέττου, και ο Επιφάνιος Κουνά, Διευθυντής της Εργοληπτικής Εταιρείας Imatech Kounna Ltd, στην παρουσία των Αντιδημάρχων των Δημοτικών Διαμερισμάτων Αχνας και Αυγόρου Νίκου Βάσιλα και Παναγή Μιχαηλά, προστίθεται.
Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας χαρακτήρισε τη μέρα «ιστορική στιγμή για τον νέο Δήμο, καθώς μετά από 15 μήνες λειτουργίας, υπογράψαμε δύο σημαντικά έργα συνολικού προϋπολογισμού πέραν των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ».
«Τα έργα αυτά έχουν ως κύριο στόχο την αναβάθμιση των Δημοτικών Διαμερισμάτων, τη στήριξη δραστηριοτήτων και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τόσο των δημοτών όσο και των επισκεπτών» είπε.
Στόχος και σκοπός μας, σημείωσε «είναι να συνεχίσουμε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων που θα αναβαθμίζουν τις υπηρεσίες και τις υποδομές μας σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Αγίας Νάπας».
Οι Αντιδήμαρχοι Αυγόρου και Άχνας εξέφρασαν «ευχαριστίες προς όλους όσοι συνέβαλαν στην ωρίμανση και υλοποίηση των έργων, τονίζοντας τον καθοριστικό ρόλο του Δημάρχου και τη διαρκή συνεργασία».
Από την πλευρά του, ο εργολάβος των έργων Επιφάνιος Κουννάς, «διαβεβαίωσε ότι η εταιρεία θα παραδώσει έργα υψηλής ποιότητας, τηρώντας πλήρως τα χρονοδιαγράμματα που έχουν συμφωνηθεί».