powered by cbn INB-DIGITAL-EDITIONS LOGO-PNG-108
Powered byAyia Napa Marina - Επιχειρήσεις | Τουρισμός - Εστίαση

Μετακομίζει σε νέο χώρο το Rous-Αλλάζει τοποθεσία το εκλεπτυσμένο εστιατόριο της Vino Hospitality Group

Στο ζωντανό κέντρο της Λευκωσίας ετοιμάζεται να μετακομίσει ένα από τα πιο εκλεπτυσμένα εστιατόρια της πρωτεύουσας.

Το εστιατόριο Ροῦς (Rous), το οποίο δημιουργήθηκε το 2019 από τα ξαδέρφια Ανδρέα Κυπριανού και Κώστα Κωνσταντίνου, ως ένας χώρος υψηλής γαστρονομίας στην Κύπρο, φεύγει από την Κυριάκου Μάτση, στην οποία δεσπόζει τα τελευταία έξι χρόνια, για να μεταφερθεί σε νέα τοποθεσία εντός Σεπτεμβρίου.

Στη γωνία Στασάνδρου και Μπουμπουλίνας

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο της Vino Hospitality Group θα εγκατασταθεί στη γωνία Στασάνδρου και Μπουμπουλίνας, ανασχεδιασμένο για μια πιο διαδραστική εμπειρία.

Υιοθετώντας μια πιο κοινωνική και προσιτή προσέγγιση, αλλά και διατηρώντας παράλληλα την αφοσίωσή του στην ποιότητα και την καινοτομία, ο νέος χώρος υπόσχεται μια ζεστή, ζωντανή ατμόσφαιρα, μια ανοιχτή κρύα κουζίνα και πιάτα σχεδιασμένα για συζήτηση, σύνδεση και ανακάλυψη.

Στόχος των ιδιοκτητών, Ανδρέα Κυπριανού και Κώστα Κωνσταντίνου είναι ο συγκεκριμένος χώρος να καταστεί το νέο σπίτι της σύγχρονης κυπριακής κουζίνας, πιο ζωντανός, πιο κοινωνικός και πιο προσβάσιμος.

Το νέο Rous θα στεγάζεται στον ίδιο χώρο που φιλοξενούσε το Sauvage Wine bar, μια κεντρική και εύκολα προσβάσιμη τοποθεσία στο κέντρο της πόλης, στη γωνία Στασάνδρου και Μπουμπουλίνας, με μια μετακόμιση που δεν αλλάζει απλά το περιβάλλον, αλλά επαναπροσδιορίζει ολόκληρη την εμπειρία.

Η φιλοσοφία του νέου Rous θα στηρίζεται σε τρεις βασικές αρχές:

«Sharing Culture»: Γεύσεις που ζουν για να τις μοιράζεσαι – από δημιουργικά ορεκτικά έως signature κυρίως πιάτα που αναδεικνύουν τα κυπριακά προϊόντα με μοντέρνες τεχνικές.

«Approachable Sophistication»: Χωρίς θυσίες στην ποιότητα, το Rous γίνεται πιο προσβάσιμο και ζωντανό, με ευέλικτες τιμές, μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα και γεύσεις που προκαλούν συζήτηση.

«Cypriot Roots, Modern Soul»: Ο σεφ Τριαντάφυλος Σουλιώτης με το δημιουργικό πνεύμα και την ομάδα της κουζίνας, μεταφέρουν την ταυτότητα του Rous σε νέες, πιο απολαυστικές εκφράσεις.

;