powered by cbn INB-DIGITAL-EDITIONS LOGO-PNG-108
powered byPsaras Construction - Επιχειρήσεις | Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Ελκυστικές ευκαιρίες σε οικιστικά οικόπεδα και χωράφια στην Λευκωσία από την Altamira Real Estate

Πληθώρα ελκυστικών επιλογών σε οικιστικά οικόπεδα και χωράφια σε προνομιακές περιοχές της Λευκωσίας παρουσιάζει για λίγες μόνο μέρες η Altamira Real Estate. Ο νέος κατάλογος της εταιρείας περιλαμβάνει επιλεγμένα ακίνητα σε στρατηγικές τοποθεσίες με υψηλή ζήτηση, τα οποία απευθύνονται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επενδυτές.

Οι τιμές των διαθέσιμων ακινήτων ξεκινούν από μόλις €47.000 και βρίσκονται σε περιοχές όπως ο Στρόβολος, η Λακατάμεια, το Γέρι, η Πάνω Δευτερά, οι Εργάτες, η Ανάγεια, ο Λυθροδόντας και άλλες ταχέως αναπτυσσόμενες οικιστικές περιοχές.

Στον Στρόβολο και συγκεκριμένα εντός οικιστικής ζώνης στην ενορία Άγιος Βασίλειος, ξεχωρίσαμε οικιστικό οικόπεδο σε δημοφιλή τοποθεσία πολύ κοντά από το Αμερικανικό Ιατρικό Κέντρο. Το ακίνητο παρέχει εξαιρετικές προσβάσεις στον αυτοκινητόδρομο και το κέντρο της Λευκωσίας. Έχει πρόσωπο περί τα 40 μέτρα, τριγωνικό σχήμα και επίπεδη επιφάνεια. Εφάπτεται δημόσιου εγγεγραμμένου δρόμου και είναι ιδανικό για ανέγερση διώροφου κτηρίου. Πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €210.000.

Στην καρδιά της Ενορίας Χρυσελεούσας ξεχωρίζει μοναδική ευκαιρία με οικόπεδο, σε περιοχή που διακρίνεται για την ραγδαία ανάπτυξη με πολυτελείς κατοικίες. Το ακίνητο, ιδανικό για ιδιώτες ή για ανάπτυξη, εμπίπτει εντός οικιστικής και εμπορικής ζώνης, έχει ορθογώνιο σχήμα και εφάπτεται σε δημόσιο δρόμο με πρόσωπο περί τα 18 μέτρα. Η ενδεικτική τιμή πώλησης είναι €395.000 και προβάλλει ως μία εξαιρετική επενδυτική πρόταση.

Σε δραστήρια τοποθεσία με μεγάλη ζήτηση, κοντά στο Προεδρικό Μέγαρο, το ενδιαφέρον κεντρίζει γωνιακό οικόπεδο, ιδανικό για ανάπτυξη κτηρίου εμπορικής ή μικτής χρήσης έως και έξι ορόφων. Το ακίνητο βρίσκεται στη Λεωφόρο Αθαλάσσας και την οδό Κοραή, πολύ κοντά στο κέντρο της Λευκωσίας και το Μακάριο Νοσοκομείο. Διαθέτει κανονικό σχήμα και ομαλή επιφάνεια με συνολικό πρόσωπο περί τα 47 μέτρα. Πωλείται στην τιμή των €640.000.

5237908619658287 PR34523

Σε δημοφιλή τοποθεσία στην καρδιά του δήμου Στροβόλου, μια ανάσα από τον κυκλικό κόμβο ΜΕΤΡΟ και τη Λεωφόρο Τσερίου, πωλείται προνομιακό ακίνητο στην τιμή των €190.000. Το οικόπεδο ορθογώνιου σχήματος βρίσκεται πλησίον πεζόδρομου και απέναντι από χώρο πρασίνου επί της οδού Κισσάβου. Εμπίπτει εντός οικιστικής ζώνης και αποτελεί ιδανική επενδυτική επιλογή.

Πέντε προνομιακά ακίνητα, τα οποία αποτελούν μέρος διαχωρισμού οικοπέδων εντοπίζονται σε ήσυχη και ανερχόμενη τοποθεσία στην Λακατάμεια, 600 μέτρα από τη Λεωφόρο Τσερίου και συγκεκριμένα στην περιοχή «Πεύκου». Όλα τα προσφερόμενα ακίνητα προσφέρονται για ανέγερση κατοικίας. Απολαμβάνουν άνετη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο και στις γειτονικές κοινότητες, διαθέτουν εμβαδόν περί των 600 τ.μ. και ενδεικτικές τιμές από €127.000

5237920708847371 CG10968

Στην Λακατάμεια επίσης, εντοπίσαμε οικιστικό οικόπεδο 275 τ.μ. εντός οικιστικής ζώνης, ορθογώνιου σχήματος πλησίον πεζόδρομου. Βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία με άνετες προσβάσεις στον αυτοκινητόδρομο και υπηρεσίες, διαθέτει πρόσωπο περί τα 11 μέτρα και πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €80.000.

Σε κοντινή απόσταση από το «The Grammar School», εντοπίζεται στην κοινότητα Πάνω Δευτέρα προνομιακό ακίνητο με εξαιρετικές προσβάσεις, το οποίο διαθέτει ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επιφάνεια με πρόσωπο περί τα 24 μέτρα. Πωλείται στην ιδιαίτερα ελκυστική τιμή των €98.500.

5237921023774402 PR42280

Σε δημοφιλή τοποθεσία με αυξημένη ζήτηση στην κοινότητα Πάνω Δευτεράς εντοπίσαμε οικιστικό χωράφι εντός οικιστικής ζώνης με δυνατότητα ανέγερσης διώροφου κτηρίου. Το ακίνητο έχει επικλινή επιφάνεια, βρίσκεται κοντά σε ανέσεις και υπηρεσίες και εφάπτεται σε δημόσιο εγγεγραμμένο δρόμο. Με συνολικό πρόσωπο περίπου 47 μέτρα και τιμή πώλησης στα €310.000, αποτελεί ιδανική επενδυτική επιλογή με υψηλή απόδοση και μεγάλη δυναμική. Προσφέρεται για διαχωρισμό ή και ενιαία οικιστική ανάπτυξη.

Στη Λευκωσία ξεχωρίσαμε οικιστικό οικόπεδο εντός οικιστικής ζώνης, μόλις 1,5 χιλιόμετρο από το κέντρο του δήμου Γερίου. Το ακίνητο έχει κανονικό σχήμα και επίπεδη επιφάνεια, εφάπτεται δημόσιου εγγεγραμμένου δρόμου με πρόσωπο περί τα 18 μέτρα και διατίθεται στην τιμή των €130.000.

Πωλείται οικιστικό χωράφι στην κοινότητα Επισκοπειό, κοντά στην καρδιά της κοινότητας, με εξαιρετική πρόσβαση προς το κέντρο της Λευκωσίας. Το ακίνητο είναι ακανόνιστου σχήματος με επίπεδη επιφάνεια και πωλείται προς €112.000.

Στην ενορία Παναγίας Ευαγγελίστριας, κοντά στο κέντρο του δήμου Ιδαλίου, σε τοποθεσία με αυξημένη ζήτηση, εντοπίζεται οικόπεδο εντός οικιστικής ζώνης με συνολικό πρόσωπο περίπου 24 μέτρα και κανονικό σχήμα. Πωλείται στην προνομιακή τιμή των €115.000.

5237921305723144 PR39905

Άνοιγμα προσφορών την Τρίτη 26 Αυγούστου, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να αξιολογήσουν τις νέες επιλογές στην ιστοσελίδα της εταιρείας, www.altamirarealestate.com.cy και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

 

Ροή Ειδήσεων

Hellenic Bank Χορηγός Ροής INB
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;