Στο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού IN Business

InBusinessNews  30/09/2022 09:17
Στο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού IN Business

Στο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού IN Business

InBusinessNews  30/09/2022 09:17

IN BUSINESS 

Τεύχος 200, Οκτώβριος, 2022

InBusiness 900x506 mockup

Στο νέο τεύχος του περιοδικού IN Business που κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε digital έκδοση την Κυριακή 2 Οκτωβρίου διαβάστε:

56.  Forecasting 2023: Επικοινωνία/Μάρκετινγκ/Διαφήμιση/ΜΜΕ

Από την τηλεόραση στο ραδιόφωνο και από την outdoor στα digital media, οι εκτιμήσεις των ιθυνόντων συγκλίνουν στο ότι, παρά την αβεβαιότητα, τις κρίσεις και τις προκλήσεις που προκύπτουν ανά το παγκόσμιο, κατά το 2023 το παζάρι θα κάνει το παν για να κινηθεί καλύτερα από το 2022 και να ανακτήσει μέρος του χαμένου εδάφους των προηγούμενων ετών. Και αυτό, ασφαλώς, μέσα από νέο και ανανεωμένο περιεχόμενο, ποιοτικά αναβαθμισμένο. Στο αφιέρωμα, φιλοξενούνται οι απόψεις εκπροσώπων φορέων και επαγγελματιών-στελεχών του χώρου αυτού για το πού και πώς θα κινηθεί ο τομέας τους τη νέα χρονιά.

52.   Από θέση ισχύος

Σε μία απαιτητική παγκόσμια συγκυρία κι εν μέσω έκρυθμων γεωπολιτικών εξελίξεων, η κυπριακή ναυτιλία, παρότι δεν είναι άτρωτη, παραμένει ανθεκτική και ισχυρή, όπως δηλώνει ο Πόλυς Χατζηιωάννου, CEO της Safe Bulkers, υποδεικνύοντας τους τρόπους με τους οποίους θα διαφυλάξει τον πρωταγωνιστικό της ρόλο.

154. Επαναπροσδιορίζοντας την εμπειρία ενοικίασης

 Σε μια εποχή που όλα αλλάζουν, οι ιδρυτές της Staycaee εντόπισαν την ανάγκη για ευέλικτες περιόδους ενοικίασης διαμερισμάτων. Σήμερα, προσφέρουν μια… hotel like εμπειρία, που αρχίζει από την αναζήτηση και την επιλογή και συνεχίζεται με μια απλή διαδικασία, που οδηγεί στην κράτηση και τη διαμονή.

Για να κατεβάσετε το περιεχόμενό μας πατήστε www.inbusinessnews.com/digitaledition

RELATED ARTICLES

Πίσω στην αρχή της σελίδας