Στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού IN Business

InBusinessNews  30/06/2022 09:33

Στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού IN Business

InBusinessNews  30/06/2022 09:33

IN BUSINESS 

Τεύχος 197, Ιούλιος, 2022

InBusiness 900x506 mockup JULY 2022

Στο νέο τεύχος του περιοδικού IN Business που κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε digital έκδοση αυτή την Κυριακή 3 Ιουλίου, διαβάστε:

52. The ESG issue

Πώς οι πολιτικές ESG (περιβάλλον, κοινωνία, εταιρική διακυβέρνηση) δημιουργούν βιώσιμη αξία για την κοινωνία αλλά και τις κυπριακές επιχειρήσεις, όπως προκύπτει μέσα από συνεντεύξεις και την αρθρογραφία αξιωματούχων του κράτους, εκπροσώπων αρμόδιων φορέων και διαμορφωτών της αγοράς.

24. Πρόσθετο κύρος με πτυχίο νομικής

Ο CEO του CIM, Γιάγκος Χατζηγιάννης, μιλά για τη στρατηγική απόφαση της ίδρυσης Νομικής Σχολής, που αποτελεί μια συνεργασία της διοίκησης του Cyprus Institute of Marketing με το University of West London (UWL).

94. Βραβείο Εξαγωγών 2020

Παρουσιάζουμε τους βραβευθέντες του 40ού θεσμού του Βραβείου Εξαγωγών, που καθιέρωσαν το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας και το Κυπριακό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ).

128. Όταν το στυλ γίνεται επιχείρηση

Οι δύο αδελφές και επιχειρηματίες, Πόλυ και Λώρια Χατζηγεωργίου, ακολουθώντας την έμπνευση και το ταλέντο τους, έφεραν κάτω από την ίδια στέγη, τα δύο brands - Blue Turtle bags και Loria H Designs-, σε ένα καινούργιο ατελιέ στη Λευκωσία.

132. Μία εναλλακτική επένδυση για την Κύπρο

Ο country manager της British American Tobacco (BAT) Μάριος Αργυρίδης μιλά για την επένδυση που κάνει η εταιρεία στην Κύπρο με την εισαγωγή του θερμαινόμενου καπνού κι εναλλακτικού τρόπου καπνίσματος, glo hyper+.

Για να κατεβάσετε το περιεχόμενό μας πατήστε www.inbusinessnews.com/digitaledition

RELATED ARTICLES

Πίσω στην αρχή της σελίδας