TOP 5 ακίνητα σε προνομιακές περιοχές από τη THEMIS REAL ESTATE!

Με 4 μοναδικές πολυτελείς προτάσεις στέγασης και 1 εξαιρετική επιλογή επιχειρηματικής δραστηριοποίησης η Themis Real Estate ταράζει τα νερά, αναβαθμίζοντας ποιοτικά τις επενδυτικές επιλογές που χαρακτηρίζονται από την αξιοσημείωτη προοπτική τους και την προνομιακή τους θέση.

Οι TOP 5 επενδυτικές προτάσεις με μακροπρόθεσμο όφελος και υψηλή ανταπόδοση, αφορούν τις περιοχές της Πάφου και της Λεμεσού. Ταυτόχρονα, διακρίνονται για τα υψηλά τους στάνταρ, την έμφαση στην πολυτέλεια και την ποιότητα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν εύκολα να τις αποκτήσουν με online προσφορά μέσω της ιστοσελίδας της Themis Real Estate.

Έπαυλη με ιδιωτική πισίνα και πανοραμική θέα, στο Aphrodite Hills, Πάφος
 

 Πρόκειται για πολυτελή κατοικία δύο ορόφων 237 τ.μ. στο Theseus Village αριθ. 53 στο Aphrodite Hills, στα Κούκλια της Πάφου. Η κατοικία διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, ιδιωτική πισίνα, 4 μπάνια, ευρύχωρο σαλόνι και κουζίνα. Ακόμα περιλαμβάνει υπόγειο 68 τ.μ., ιδιωτική αυλή και πλυσταριό, ενώ παρέχει απεριόριστες επενδυτικές δυνατότητες αξιοποίησης.

Διατίθεται στην τιμή του 1.480.000 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Παραθαλάσσια έπαυλη με ιδιωτική πισίνα στο Νέο Χωριό Πάφου

Παραθαλάσσια πολυτελής έπαυλη, με θέα στη θάλασσα, στο Νέο Χωριό Πάφου. Κατασκευάστηκε το 2014 και περιλαμβάνει στεγασμένο εσωτερικό χώρο 168 τ.μ., καλυμμένες βεράντες 18 τ.μ. και ακάλυπτες βεράντες 116 τ.μ. Διαθέτει 3 υπνοδωμάτια με μπάνιο, πισίνα, κήπο, καθώς και μεγάλο υπόγειο 102 τ.μ.

Παρέχει εύκολη πρόσβαση στα Λουτρά της Αφροδίτης και στη χερσόνησο του Ακάμα.

Διατίθεται στην τιμή του 1.950.000 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Παραθαλάσσιο ρετιρέ 4 υπνοδωματίων και roof garden, στον Άγιο Τύχωνα

Το ακίνητο αφορά σε ένα ρετιρέ 4ων υπνοδωματίων που βρίσκεται 50μ. από τη θάλασσα και ανακαινίστηκε πλήρως το 2009. Βρίσκεται στον 5ο όροφο και αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία, δύο w.c., ντους με w.c., τέσσερα υπνοδωμάτια, roof garden με υποστηρικτικό χώρο και w.c.

Το συνολικό εμβαδόν του ακινήτου είναι 359 τ.μ. και αποτελείται από 221 τ.μ. εσωτερικό χώρο, 45 τ.μ. καλυμμένες βεράντες, Roof garden 93 τ.μ., ενώ συμπεριλαμβάνει αποθήκη 19 τ.μ. στο υπόγειο και 2 στεγασμένους χώρους στάθμευσης.

Το ρετιρέ παρέχει ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα από όλα τα δωμάτια και δεν υπόκειται σε μεταβιβαστικά τέλη.

Διατίθεται στην τιμή του 1.750.000 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Δύο μεγάλες κατοικίες 3 υπνοδωματίων στον Άγιο Τύχωνα Λεμεσού

Το ακίνητο αποτελείται από δύο κατοικίες (ισόγειο & επάνω όροφος), σε προνομιακή τοποθεσία του Αγίου Τύχωνα στη Λεμεσό. Η ισόγεια κατοικία αποτελείται από χώρο εισόδου, σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα και 3 υπνοδωμάτια τύπου en-suite, δωμάτιο υπηρεσίας και ντους με τουαλέτα. Ενώ η ανώγεια κατοικία αποτελείται από χώρο εισόδου, καθιστικό, σαλόνι, κουζίνα, πλυσταριό, 3 υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα είναι en-suite, 3 μπάνια εκ των οποίων τα δύο με τουαλέτα. Η κατοικία διαθέτει στεγασμένο γκαράζ και εξωτερική πισίνα με μπαρ, κουζίνα και χώρο μπάρμπεκιου. Το έτος κατασκευής της είναι το 1997, ενώ δεν ισχύουν μεταβιβαστικά τέλη

Διατίθεται στην τιμή του 1.900.000 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Κατάστημα εξαιρετικής επενδυτικής ευκαιρίας στην οδό Ανεξαρτησίας Λεμεσού

Το ακίνητο αφορά εμπορικό κατάστημα 793 τ.μ. σε εξαιρετικά προνομιούχα τοποθεσία, στην καρδιά της Λεμεσού 100 μ. από τα γραφεία της επαρχιακής διοίκησης Λεμεσού, στην οδό Ανεξαρτησίας. Εκτείνεται σε 3 ορόφους και διαθέτει 192 τ.μ. υπόγειο, 160 τ.μ. ισόγειο, 145 τ.μ. στον πρώτο όροφο,  182 τ.μ. στον δεύτερο όροφο, και 114 τ.μ. στον τρίτο όροφο.

Διατίθεται στην τιμή του 1.700.000 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Το κύρος και η αξιοπιστία της Themis Real Estate προκύπτει από την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των πελατών της Παγκύπρια, που έχουν επωφεληθεί από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των επενδυτικών ευκαιριών που προτείνει και την τεχνογνωσία της εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τα διαθέσιμα ακίνητα επισκεφθείτε: themisrealestate.com ή τηλεφωνήστε στο 77 788 788.

 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Φεβρουαρίου του περιοδικού IN Business
ΙΝ Βusiness 1000+: Οι Μεγαλύτερες Εταιρείες της Κύπρου
Στο τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού IN Business
Στο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού IN Business
Στο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού IN Business
Στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού IN Business
Στο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού IN Business
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business
Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού IN Business
Στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού IN Business