Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business

InBusinessNews  27/04/2022 11:46
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business

Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business

InBusinessNews  27/04/2022 11:46

IN BUSINESS 

Τεύχος 195, Μάϊος, 2022

InBusiness 900x506 mockup MAY2022

Στο νέο τεύχος του περιοδικού IN Business που κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε digital έκδοση την Κυριακή 1η Μαΐου διαβάστε:

32. IN BUSINESS AWARDS

Για 14η χρονιά η αυλαία άνοιξε και τα φώτα άναψαν. Για να υποδεχτούμε μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις, βετεράνους και νέους του κυπριακού επιχειρείν. Όλοι αντάξιοι των προσδοκιών μας. Όλοι με πλούσιο έργο και άφθονο όραμα. Η επιχειρηματική αριστεία τοποθετήθηκε και φέτος στο πιο ψηλό βάθρο. Παρουσιάζουμε τους βραβευθέντες σε 9 διαφορετικές κατηγορίες βράβευσης και των τιμητικών βραβείων. Τα 14α ΙΝ Βusiness Awards ανέδειξαν άριστους ανάμεσα σε αρίστους, ενώ απονεμήθηκαν και τρία τιμητικά βραβεία.

110. Πρωτιές στον στίβο

Εδώ και 36 χρόνια προμηθεύει την αγορά της Κύπρου με γνωστά και αγαπημένα διεθνή αθλητικά brands, κορωνίδα των οποίων αποτελεί η Reebok. Διακρίνεται στον επιχειρηματικό στίβο ως κορυφαία κυπριακή εταιρεία του τομέα της με σημαντικά ορόσημα στην πορεία της. Ο λόγος για την AM Papakyriakou, της οποίας η διευθύνουσα σύμβουλος, Σόφη Παπακυριακού, μιλά για το ευ επιχειρείν, σε μια αγορά όπου η εταιρεία της πέτυχε πρωτιές και συνεχίζει πάντοτε ανανεωμένη για τις επόμενες.

136. Κύκλος είναι και κερδίζει

Ο Mark Esposito, co-founder και chairman of the strategic foresight board, μιλά για τη Circular Economy Alliance (CEA), για τη συνεργασία της με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, για το έργο της και τον τομέα εξειδίκευσής της ευρύτερα γύρω από την κυκλική οικονομία.

Για να κατεβάσετε το περιεχόμενό μας πατήστε www.inbusinessnews.com/digitaledition

RELATED ARTICLES

Πίσω στην αρχή της σελίδας