Στο τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού IN Business

ΙΝ BUSINESS 

Τεύχος 190, Ιανουάριος, 2022

 

Κυκλοφορεί στα περίπτερα το Σάββατο 1η Ιανουαρίου 2022 και σε digital edition.

Στο νέο τεύχος του περιοδικού IN Business που κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε digital έκδοση το Σάββατο 1η Ιανουαρίου, διαβάστε:

FEATURES

54. 8th ΚΕΒΕ Business Leader Awards - Η γιορτή της ηγεσίας

Για 8η συνεχή χρονιά, τα ΚΕΒΕ Business Leader Awards, πιστά στο ετήσιο ραντεβού τους-ακόμα και κατά την προηγούμενη δύσκολη χρονιά της πανδημίας με διαδικτυακή κάλυψη-ανέδειξαν και επιβράβευσαν ηγετικές προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου. Οι βραβευθέντες προέρχονταν από τους βασικότερους τομείς της οικονομίας: Τουρισμό/εστίαση/ψυχαγωγία, εμπόριο, ναυτιλία, βιομηχανία, υπηρεσίες, ακίνητα/κατασκευές/ανάπτυξη γης, χρηματοοικονομικά και επαγγελματικές υπηρεσίες, γεωργία/κτηνοτροφία/αλιεία, ενώ τιμήθηκε κι ένας στυλοβάτης του επιχειρηματικού κόσμου για τη συνολική συνεισφορά του στην αγορά και την κοινωνία.                                                                                         

30. IN BUSINESS AWARDS 2021

Για 14η συνεχή χρόνια αναδεικνύουμε το κυπριακό επιχειρείν, τιμάμε τους ανθρώπους και τα έργα τους. Δύο χρόνια μετά την έναρξη της πρωτόγνωρης δοκιμασίας που προκάλεσε η πανδημία, ανακοινώνουμε την έναρξη του απόλυτου θεσμού αναγνώρισης της κυπριακής επιχειρηματικότητας. Του θεσμού που αναδεικνύει μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις και το έργο τους, Κύπριους επαγγελματίες σε Κύπρο και εξωτερικό, υπηρεσίες και προϊόντα. Η γιορτή του ευ επιχειρείν ξεκινά και φέτος στις σελίδες του IN Business, όπου αναδεικνύουμε με περηφάνια τα άριστα παραδείγματα μεταξύ των άριστων της κυπριακής επιχειρηματικής σκηνής.

48. Παρελθόν και μέλλον μαζί

Την πεποίθηση ότι η Κύπρος μπορεί να καταστεί ένας αρχιτεκτονικός παράδεισος πράσινων και τεχνολογικά προηγμένων πόλεων με πάρκα, όμορφα κτίρια, κοινόχρηστους χώρους και παραλίες, εκφράζει ο design director στο γραφείο Zaha Hadid Architects και επικεφαλής του σχεδιασμού  ανάπλασης της Πλατείας Ελευθερίας, Χρίστος Πασσάς. Μιλώντας για το συγκεκριμένο έργο, το χαρακτηρίζει σταυροδρόμι, όπου συναντάται το παρελθόν και το μέλλον της πόλης.

88. Το case study μιας healthy συνταγής

Είναι ένα case study που δίνει μαθήματα ζωής. Ο πρωταγωνιστής, 35 χρόνων σήμερα, για δέκα χρόνια πάλεψε να κρατήσει την οικογενειακή επιχείρηση στη ζωή. Οι συνθήκες το έφεραν έτσι, που αναγκάστηκε να παρατήσει τα όνειρα για περαιτέρω σπουδές και να αφοσιωθεί στον φούρνο που δημιούργησαν οι γονείς του. Ο Μαρίνος Κωνσταντινίδης, διευθυντής σήμερα του Constantinides Bakery, όχι μόνο τα κατάφερε, αλλά καινοτομεί κιόλας με ειδίκευση σε heatlhier products, ενώ προγραμματίζει και άνοιγμα δεύτερου αρτοποιείου στη Λευκωσία.

108. Μια μπύρα από το 1937

Φωτοθεματική παρουσίαση της μπύρας ΛΕΩΝ.

Για να κατεβάσετε το περιεχόμενό μας πατήστε www.inbusinessnews.com/digitaledition

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit