Στο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού ΙΝ Business

InBusinessNews  30/09/2021 10:07

Στο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού ΙΝ Business

InBusinessNews  30/09/2021 10:07

ΙΝ BUSINESS 

Τεύχος 188, Οκτώβριος, 2021

InBusiness 900x506 mockup oct2021-

Κυκλοφορεί στα περίπτερα την Κυριακή 3 Οκτωβρίου και σε digital edition.

Στο νέο τεύχος του περιοδικού IN Business που κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε digital έκδοση την Κυριακή 3 Οκτωβρίου, διαβάστε:

SPECIAL EDITION

56.  Environmental Social Governance

Το νέο στοίχημα της πολιτείας και του επιχειρηματικού κόσμου για τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη, οι καλές πρακτικές κορυφαίων κυπριακών εταιρειών για το περιβάλλον, την κοινωνία και τη χρηστή διακυβέρνηση και οι ρυθμίσεις που έρχονται. Αναγνωρίζοντας τον πρωταρχικό ρόλο που θα διαδραματίσουν απ' εδώ και πέρα τα κριτήρια ESG (environmental, social, governance), το IN Business σε συνεργασία με την Imperio, μια εκ των κορυφαίων κυπριακών εταιρειών ανάπτυξης γης, παρουσιάζει τo cover story Οκτωβρίου, που είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στις εν λόγω πρακτικές.

Ταυτόχρονα, εξετάζει τις πολιτικές που αφορούν στην περιβαλλοντική και στην κοινωνική ευθύνη, καθώς και στη χρηστή διακυβέρνηση, φιλοξενώντας συνεντεύξεις και άρθρα αξιωματούχων του κράτους και εκπροσώπων από σχετικούς φορείς, αλλά και από τους κυριότερους τομείς της οικονομίας. Παρουσιάζουμε συνεντεύξεις των Νατάσας Πηλείδου, Σάββα Περδίoυ, Κωνσταντίνου Ηροδότου, Γιώργου Θεοχαρίδη, Χριστόδουλου Αγκαστινιώτη, Αντώνη Αντωνίου, Γιάννη, Αντώνη και Έλις Μισιρλή κι επιπλέον, 20+ άρθρα στελεχών και case studies εταιρειών.

FEATURES

52.  Το τρίπτυχο της ευθύνης

Τους λόγους για τους οποίους αποτελεί απαίτηση, ευθύνη και άρα μονόδρομο για τις κυπριακές επιχειρήσεις να εντάξουν στα επιχειρηματικά τους πλάνα βιώσιμες πολιτικές, στη βάση των κριτηρίων ESG (environment, social and governance), αναλύει o εκτελεστικός διευθυντής Διεύθυνσης Αγορών, Μεγάλων και Διεθνών Επιχειρήσεων της Τράπεζας Κύπρου, Μιχάλης Αθανασίου.

130.  Το παραμύθι που έγινε επιχείρηση

Η εμπνεύστρια του βοτανικού πάρκο Cyherbia στο χωριό Αυγόρου, Μιράντα Τριγγή, μας μιλά για τη δημιουργία και τις καινοτομίες του.

Για να κατεβάσετε το περιεχόμενό μας πατήστε www.inbusinessnews.com/digitaledition

RELATED ARTICLES

Πίσω στην αρχή της σελίδας