Στο νέο τεύχος του ΙΝ Business

  04/06/2021 09:24

Στο νέο τεύχος του ΙΝ Business

  04/06/2021 09:24

IN BUSINESS

Τεύχος 184 ΙΟΥΝΙΟΣ 2021

MESA

Κυκλοφορεί στα περίπτερα αυτή την Κυριακή 6 Ιουνίου, καθώς και σε digital edition.

Στο νέο τεύχος του περιοδικού IN Business, που κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε digital έκδοση αυτή την Κυριακή 6 Ιουνίου, διαβάστε:

66. Σήμα επανεκκίνησης

Την επιστροφή των ξενοδοχείων στη νέα κανονικότητα γιορτάζει και το IN Business, αφιερώνοντας την έκδοση Ιουνίου στη ξενοδοχειακή βιομηχανία, και αποκλειστικά στα μέλη του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων(ΠΑΣΥΞΕ), του αρχαιότερου συνδέσμου του νησιού μας, με ιστορία 85 χρόνων, την οποία παρουσιάζουμε μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Παρουσιάζουμε ακόμη, συνεντεύξεις του Υφυπουργού Τουρισμού, Σάββα Περδίου, του προέδρου του Δ.Σ. του ΠΑΣΥΞΕ, Χάρη Λοϊζίδη και του γενικού διευθυντή, Φιλόκυπρου Ρουσουνίδη, καθώς και των προέδρων των Επαρχιακών Επιτροπών και επίτιμων προέδρων, σκαπανέων του τουρισμού.

16. Υπεροχή στις σπουδές του μέλλοντος 

Μια σειρά από σημαντικά πλεονεκτήματα, τα οποία καθιστούν τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ιδιαίτερα ελκυστική και συνάμα οικονομικά συμφέρουσα για μελλοντικούς σπουδαστές, αναλύει στο IN Business η Αγγελική Κοκκινάκη, Καθηγήτρια και Κοσμήτορας της Σχολής.

62. Έτσι θα συνεχίσω το όραμα

Ο νέος CEO της Deloitte Κύπρου, Πιερής Μάρκου, συστήνεται στο IN Business και μιλά για όλα τα καυτά ζητήματα του κυπριακού τομέα των υπηρεσιών και της οικονομίας.

150. Επενδύοντας στο μέλλον

Ο Πόλυς Χατζηιωάννου, CEO της Safe Bulkers, μιλά για την πορεία της ναυτιλιακής και για την παρουσία της Κύπρου στον διεθνή ναυτιλιακό χάρτη.

170.  Η Κύπρος σε ρόλο πρώτο

Ο πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων (Invest Cyprus), Μιχάλης Π. Μιχαήλ, μιλά για όσα πρέπει να γίνουν, ώστε η Κύπρος να πρωταγωνιστήσει στον τομέα των ξένων επενδύσεων.

174. Επενδυτικές ευκαιρίες εν μέσω αβεβαιότητας

Η head of private banking της AstroBank, Χάρις Κυνηγού, σκιαγραφεί το επενδυτικό και ευρύτερο χρηματοοικονομικό περιβάλλον.

Για να κατεβάσετε το περιεχόμενό μας πατήστε www.inbusinessnews.com/digitaledition

RELATED ARTICLES

Πίσω στην αρχή της σελίδας