Gan Direct: Σχεδιάζοντας ένα δίκτυο σιγουριάς για τον σύγχρονο πελάτη

Στην Gan Direct έχουμε αποφασίσει να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά, σχεδιάζουμε με βάση την επόμενη πενταετία, αναφέρει σε συνέντευξη ο Γιώργος Νικολαΐδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Gan Direct. 

Η insurtech εποχή, όπως λέγεται το νέο κύμα έρχεται με γοργούς ρυθμούς στη χώρα μας, όπως σημειώνει, προαναγγέλλοντας ότι μια σειρά από έξυπνες υπηρεσίες σχεδιάζονται και θα παρέχονται σταδιακά στους πελάτες της Gan Direct.
 
Τι σημαίνουν τα συνταρακτικά γεγονότα της χρονιάς για την εγχώρια ασφαλιστική βιομηχανία;
Είναι η τελευταία προειδοποίηση ότι πρέπει να αλλάξουμε: να αφουγκραστούμε τις πραγματικές ανάγκες του κόσμου και όχι αυτές που εμείς φανταζόμαστε και να προσαρμοστούμε στα σύγχρονα δεδομένα και όχι σ’ αυτά που μας βολεύουν.
 
Θέλετε να γίνετε πιο συγκεκριμένος;
Η κυπριακή ασφαλιστική βιομηχανία είναι ένας γίγαντας που κοιμάται. Προσφέρει σημαντικά στο ΑΕΠ, εργοδοτεί χιλιάδες ανθρώπους και αποτελεί έναν αξιόπιστο σύμμαχο του πολίτη απέναντι στις αναποδιές της ζωής. Συγκριτικά, για το μέγεθος της χώρας μας, έχουμε πολλές αξιόπιστες εταιρείες που συναλλάσσονται και αποζημιώνουν ικανοποιητικά. Ένα μικρό ποσοστό έπεσε έξω σε σχέση με τα διεθνή δεδομένα. Σε δύσκολες περιόδους, όπως το κούρεμα ή τώρα η πανδημία, δαπανούν το απόθεμα της αξιοπιστίας τους.

Το πρόβλημα είναι ότι ως βιομηχανία δεν μπορούμε ή δεν θέλουμε να δούμε τη μεγάλη εικόνα: ότι τα πράγματα αλλάζουν με ταχύτητα και οι αλλαγές έρχονται και στη χώρα μας. Με αυτό ως δεδομένο, θα έπρεπε να τρέχουμε μπροστά από τις εξελίξεις αντί να οχυρωνόμαστε στην αδράνειά μας. Και οι εξελίξεις είναι διαφόρων ειδών: κοινωνικές, τεχνολογικές και οικονομικές.
 
Χρειάζονται λοιπόν γενναίες πρωτοβουλίες και ριζικές αλλαγές, για τις οποίες αποδεικνύεται ότι ο κλάδος και οι περισσότερες εταιρείες δεν είναι έτοιμοι να λάβουν. Κάτι που αναπόφευκτα θα έχει συνέπειες και στους πελάτες.
 
Πώς η Gan Direct διαχειρίζεται αυτήν την κατάσταση εσωτερικά και με τους πελάτες της;
Στην Gan Direct έχουμε αποφασίσει να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά. Σχεδιάζουμε με βάση την επόμενη πενταετία. Εξελίσσουμε τόσο τις λειτουργίες όσο και τις υπηρεσίες μας. Η Gan Direct πριν πέντε χρόνια δεν είχε καμία σχέση με τη σημερινή και αυτή της επόμενης πενταετίας, θα είναι ριζικά διαφορετική από αυτό που έχουμε τώρα. Έχουν γίνει τεράστιες επενδύσεις στις υποδομές και λειτουργίες μας που θα στηρίξουν την ποιότητα που θέλουμε να προσφέρουμε τα επόμενα χρόνια.

Στον πελάτη, αυτό θέλουμε να μεταφράζεται με μια ευελιξία που δεν υπονομεύει τη σταθερότητα της εταιρείας αλλά και μια διαρκή φρεσκάδα στις ιδέες και τις υπηρεσίες που παρέχουμε. Κάθε μερικούς μήνες έχουμε να προσφέρουμε κάτι νέο στους πελάτες μας, κάτι που τους ανοίγει νέες προοπτικές προστασίας, σε έναν κόσμο που όλο αλλάζει.

Είναι γνωστό ότι πρώτοι εμείς αξιοποιήσαμε τη ψηφιακή τεχνολογία για την εξυπηρέτηση των πελατών μας δίνοντάς τους τη δυνατότητα να κάνουμε το σύνολο των συναλλαγών τους από την άνεση και ασφάλεια του σπιτιού τους και με σημαντικό οικονομικό όφελος.

Χαρακτηριστικά, μόνο στα δικά μας συμβόλαια ακίνητης περιουσίας περιλαμβάνεται κάλυψη ολίσθησης εδάφους. Κοστίζει ελάχιστα επιπλέον και σώζει από οικονομική καταστροφή.

Εδώ και μερικούς μήνες λανσάραμε το Πρόγραμμα Επιβράβευσης μας με δυνατότητα συμμετοχής σε όλους όσοι έχουν κάνει συμβόλαιο με την εταιρεία. Όλοι αποκτούν 1.000 βαθμούς δώρο που μπορούν να εξαργυρωθούν υπό τη μορφή έκπτωσης με αγορές προϊόντων της Gan Direct που θα γίνουν διαδικτυακά (πχ. ανανέωση συμβολαίου, νέο συμβόλαιο, αναβάθμιση συμβολαίου, ενοποίηση συμβολαίων).

Σήμερα ετοιμάζουμε κάτι νέο, ένα προνόμιο, μια παροχή που διευκολύνει την καθημερινότητα των οδηγών μας, οι οποίοι σήμερα την έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από ποτέ.
 
Μιλάτε για διευκόλυνση στην καθημερινότητα των πελάτων σας. Θα μειώσετε τα ασφάλιστρα για να γίνουν πιο προσιτά σε περίοδο οικονομικής κρίσης;
Υπερηφανευόμαστε ότι έχουμε την καλύτερη πρόταση στην αγορά σε τιμή, κάλυψη και εξυπηρέτηση και αυτό τεκμηριώνεται με κάθε συγκριτική μέτρηση, σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Η θέση μας έχει και σαφή οικονομική διάσταση. Τα ασφάλιστρά μας έχουν, δικαιολογημένα, τη φήμη ότι είναι χαμηλά, αλλά δεν μας αρκεί: βρίσκουμε διαρκώς τρόπους να τα χαμηλώνουμε!

Είμαστε η μόνη εταιρεία που δίνει την ευκαιρία στον πελάτη να παίρνει περισσότερα με λιγότερα. Οι συνδυαστικές μας προτάσεις εξασφαλίζουν ότι οι πελάτες μας θα παίρνουν αυτό ακριβώς που θέλουν, μια ασφάλεια στα μέτρα τους, σε ένα ή περισσότερα πεδία της ζωής τους, αυτοκίνητο, σπίτι, υγεία, δίνοντας ένα κλάσμα των χρημάτων σε σχέση με τους άλλους.

Ένα παράδειγμα εξοικονόμησης είναι οι προτάσεις μας για την ασφάλιση του πρώτου αυτοκινήτου. Στην τρέχουσα πρωτοφανή συγκυρία, με τα οικονομικά περιθώρια να στενεύουν, η Gan Direct προτείνει την ιδανική ασφαλιστική λύση για το πρώτο, μικρό αυτοκίνητο που συνδυάζει προσιτή τιμή, ευρεία κάλυψη και εξαιρετική εξυπηρέτηση που ξεκινά από €75 το εξάμηνο ή €130 ετησίως.

Μια βόλτα στο site μας είναι αρκετό για να δείτε δεκάδες συνδυασμούς που μειώνουν τα ασφάλιστρα από 10% έως και 70%! Επιλέγοντας αποκλειστικά την Gan Direct για όλα τα συμβόλαια, ο πελάτης εξοικονομεί περίπου €2.000, κατά μέσο όρο σε σχέση με την προηγούμενή του εταιρεία, με τις ίδιες καλύψεις.

Υπερβαίνοντας πολλά γραφειοκρατικά κόστη των παραδοσιακών ασφαλειών, δίνουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να εξασφαλίζουν την ανταγωνιστικότερη τιμή, με προσωπική αφοσίωση και άμεση εξυπηρέτηση, χωρίς καμία υποχώρηση σε θέματα ποιότητας υπηρεσιών.
 

Με ποιο τρόπο η Gan Direct σχεδιάζει να αντιμετωπίσει τις αλλεπάλληλες προκλήσεις μετά την πανδημία;
Είμαστε εδώ και καιρό κατάλληλα εξοπλισμένοι, τεχνολογικά και οικονομικά ώστε να προχωρήσουμε με σταθερότητα μέσα στα ταραγμένα νερά της υγειονομικής κρίσης. Η εμπιστοσύνη των πελατών μας είναι αδιατάρακτη καθώς αναγνωρίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών μας και την αξιοπιστία της ανταπόκρισής μας. Είναι χαρακτηριστικό ότι είμαστε η μόνη εταιρεία που μέσα στην κρίση προσλαμβάνει κόσμο, δείγμα της σωστής μας πορείας.

Έχοντας επανειλημμένα αποδείξει την ανθεκτικότητά μας με την απρόσκοπτη λειτουργία και εξυπηρέτησή μας αλλά και με την αμεσότητα με την οποία αποζημιώνουμε, προχωρούμε ένα βήμα πιο πέρα επενδύοντας σε ανθρώπους και τεχνολογίες που θα καθορίσουν το μέλλον της βιομηχανίας μας. Η insurtech εποχή, όπως λέγεται το νέο κύμα έρχεται με γοργούς ρυθμούς στη χώρα μας και οι σύγχρονες εταιρείες ετοιμάζονται για το επόμενο άλμα. Μια σειρά από έξυπνες υπηρεσίες σχεδιάζονται και θα παρέχονται σταδιακά στους πελάτες μας κτίζοντας ένα δίκτυ προστασίας και σιγουριάς γύρω τους. Και γνωρίζουμε ότι σήμερα είναι μια εποχή που το χρειάζονται επειγόντως. H Gan Direct θα είναι δίπλα τους και σήμερα και αύριο ώστε να αισθάνονται τη ξεγνοιασιά που δικαιούνται.
 

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit