Μετά την πρόσφατη και καταληκτική συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής Ενσωμάτωσης της Ελληνικής Τράπεζας, ανακοινώνεται και επίσημα η ολοκλήρωση της διαδικασίας Ενσωμάτωσης των συστημάτων, λογαριασμών και δεδομένων των πελατών της πρώην Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας στην Ελληνική Τράπεζα.

«Η Ενσωμάτωση, η οποία ξεκίνησε πριν από περίπου ένα χρόνο, ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 16 Σεπτεμβρίου 2019, εντός των χρονοδιαγραμμάτων και του προϋπολογισμού που είχαν τεθεί. Αποτέλεσε ένα άκρως απαιτητικό έργο και μια μεγάλη πρόκληση που δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί χωρίς τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση του προσωπικού μας», επισημαίνει η Ελληνική Τράπεζα.
Πολύτιμη υπήρξε επίσης η στήριξη των συνεργατών της Ελληνικής Τράπεζας. Εξειδικευμένες ομάδες της Accenture και της Logicom Solutions συνέβαλαν με την εμπειρία και τις γνώσεις τους στη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου και λεπτομερούς πλάνου ώστε το έργο να στεφθεί με επιτυχία, στηρίζοντας το προσωπικό της Ελληνικής Τράπεζας σε αυτή την προσπάθεια.
Η Ελληνική Τράπεζα ευχαριστεί όλους για τη συνεισφορά τους στην επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του έργου.
«Από τις 16 Σεπτεμβρίου οι πελάτες μας μπορούν να εξυπηρετηθούν πλήρως από οποιοδήποτε κατάστημα της Ελληνικής Τράπεζας, η οποία διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων στην Κύπρο», τονίζει σε ανακοίνωσή της.
«Παραμένουμε προσηλωμένοι στη διαχείριση οποιονδήποτε θεμάτων προκύψουν και κυριότερα στο στόχο μας για την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών μας, τη χρηματοδότηση της ανάπτυξης της πραγματικής οικονομίας και την εδραίωση και διατήρηση της Ελληνικής Τράπεζας στην κορυφή των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων της χώρας», αναφέρει καταληκτικά.
Ροή Ειδήσεων
Πριν 51 λεπτά| Inspire2026
Ντίνος Λευκαρίτης: Από εταιρεία πετρελαιοειδών, η Petrolina βλέπει μπροστά και γίνεται εταιρεία ενέργειας
Πριν 1 ώρα| ΚΥΠΡΟΣ
Μάκης Κεραυνός: Ζητήθηκε παρέκκλιση για φόρο κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης - Τα μηνύματα που έστειλε πριν το Ecofin και το Eurogroup
Πριν 1 ώρα| Inspire2026
John Christodoulou: Το μάθημα ζωής που πήρε από παιδί και η αξία με την οποία πορεύτηκε στην επιχειρηματική του πορεία
Πριν 1 ώρα| ΔΙΕΘΝΗ
Ευρωκοινοβούλιο: Ενέκρινε νέους κανόνες για χρεώσεις βαρέων οχημάτων βάσει εκπομπών CO2
Πριν 1 ώρα| Inspire2026
Γιώργος Τζιοβάννη: Επεκτείνεται στην Ελλάδα το Superhome Center – Αρχές του 2027 το πρώτο κατάστημα
Πριν 2 ώρες| ΚΥΠΡΟΣ
Με πτώση 1,24% έκλεισε το Χρηματιστήριο την Τετάρτη
Πριν 2 ώρες| ΚΥΠΡΟΣ
Οι προκλήσεις της κυπριακής οικονομίας στο επίκεντρο συνάντησης Αννίτας-ΣΕΛΚ
Πριν 2 ώρες| Ενέργεια
Σε ιστορικό υψηλό η ακριβότερη τιμή πώλησης του πετρελαίου κίνησης - Άγγιξε τα €2,126 το λίτρο
Πριν 3 ώρες| Lifestyle






