Στο νέο τεύχος του IN Business

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
ΙΝ Βusiness
Τεύχος 164 Οκτώβριος 2019
 


 
74. Millennial Entrepreneurs
Γεννηθέντες από το 1974 μέχρι και το 1996 έχουν σήμερα ηλικίες από 23 έως 45. Είναι, για τους σκοπούς αυτού του ρεπορτάζ, ως εκ της ιδιότητας, αλλά και της θέσεως που ανέλαβαν στις οικογενειακές επιχειρήσεις, ένα εκλεκτό κι απόλυτα αντιπροσωπευτικό καστ από φερέλπιδες Κύπριους millennial entrepreneurs. Από νεαρούς επιχειρηματίες που σταδιακά αναλαμβάνουν ρόλο πρώτο ή έλαβαν ήδη πόστα με λόγο στις εταιρείες τους. Εκεί όπου η μια γενιά διαδέχεται με αξιώσεις την άλλη, κληροδοτώντας η μια και κληρονομώντας η άλλη επιτεύγματα και αξίες, όλα στοιχεία της πλοκής σε ένα έργο με άριστες κριτικές, που αναζητεί ακόμη καλύτερη συνέχεια. Ως εκ τούτου, μια ανοικτή εφ’ όλης της ύλης συζήτηση μαζί τους, πρώτη για τα κυπριακά δεδομένα, ήταν για το ΙΝ Βusiness εκ των ων ουκ άνευ, προκειμένου να αναδείξει τις προκλήσεις, τις απόψεις και εν μέρει τον τρόπο που θα κινηθούν όταν πάρουν στα χέρια τα ηνία. Κι όλα αυτά στο πλαίσιο ενός πρωτοποριακού για τα δεδομένα της Κύπρου project, το οποίο υλοποιεί η εταιρεία ΙΜΗ, στοχεύοντας στην κατανόηση, την ανάδειξη, τη στήριξη και συνεπώς στην ενίσχυση των millennial entrepreneurs ως των επόμενων συνεχιστών του κυπριακού επιχειρείν.
 
FEATURES
ΙΝ ΒUSINESS AWARDS 2019
Στην τελική ευθεία εισέρχεται η διαδικασία των IN Business Awards 2019, που οδηγεί στην ανάδειξη εταιρειών, επιχειρηματιών και επαγγελματικών στελεχών που διακρίθηκαν για τα επιτεύγματα και την προσφορά τους τη χρονιά που πέρασε, αλλά και κατά τη διάρκεια της μέχρι σήμερα πορείας τους.

Στο παρόν τεύχος μπορείτε να βρείτε τις 46 υποψηφιότητες στις εννέα κατηγορίες βράβευσης του κοινού. Φέτος έχουν προστεθεί δυο νέες κατηγορίες βράβευσης: Τουρισμός/Ψυχαγωγία/Εστίαση και Ανάπτυξη Γης/Κατασκευές. Ύψιστος στόχος μας η επιβράβευση με αδιαμφισβήτητη τη διατήρηση της εγκυρότητας, ώστε να συνεχίσει ο θεσμός να χαίρει εκτίμησης και αναγνώρισης ως ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος στο είδος του, που έχει μέχρι σήμερα γνωρίσει η κυπριακή επιχειρηματική κοινότητα.
 
70. Πώς θα τσιμεντώσουμε την ανάπτυξη
Το παράδειγμα της Λεμεσού, που πέτυχε το στοίχημα της ανάπτυξης και κρατάει τα σκήπτρα των επενδύσεων, τους λόγους για τους οποίους η πάλαι ποτέ οικονομικά ευημερούσα Λευκωσία απέτυχε να δώσει συνέχεια στην επιτυχημένη της πορεία, καθώς και το ποιες προοπτικές ανάπτυξης προδιαγράφονται στις υπόλοιπες περιοχές της Κύπρου, αναλύει στο IN Business ο Κίκης Αθηνοδώρου, ιδιοκτήτης της Εταιρείας Εκτιμητών Ακινήτων Κίκης Αθηνοδώρου και Συνεργάτες.
 
BUSINESS OUTLOOK
10. Newsbrief
14. Business Briefing:
ΟΕΒ: Θα απαιτήσει τροποποίηση του Συντάγματος
Νικόλας Μαρκαντώνης: Από τη δημοσιογραφία στο PR
Foody: Τι αλλάζει με την εξαγορά;
Louis PLC: Πώλησε πέντε ξενοδοχεία για €178.6 εκατ.
The Berengaria project: Με τη δύναμη του industrial design
 
22| Amazing Numbers of OJO sun&glasses
23| IN BRAND: Κρι Κρι
24| Targetplus: Η αποστολή ανετέθη
30| Οικογενειακές επιχειρήσεις: Πώς θα πετύχει η διαδοχή
34| RISE: Καινοτομία στη Λευκωσία
36| Minthis Resort: Οικολογική διάκριση
42| Dex Torricke-Barton: Συναντά τους Κύπριους millennials
46| Decentralized 2019: Όλα για το blockchain
52| ESET Hellas & Cyprus: Λύσεις ασφαλείας
54| Εβδομάδα Ενημέρωσης Υπεύθυνου Παιχνιδού: Let’s keep it a game
58| Almyra: Χαλάρωση στο γαλάζιο
59| ΑΛΦΑ: Ταξίδια με μια μπύρα
62| Ευαγόρας Λανίτης: «Πρώτα ο τόπος και μετά το εγώ»
69| Donuts: Τρεις καλές συνταγές
 87| Αφιέρωμα: Supply Chain & Logistics
 114| Noteworthy & Untold: Nutrition House by Kristy Agapiou Livadhioti - Τρόπος ζωής: Το Nutrition House είναι το όνειρο και η φιλοσοφία μιας νέας γυναίκας που έβαλε ως στόχο της να βοηθά τους γύρω της να ανακαλύπτουν τον καλύτερο εαυτό τους και να εξερευνούν τις δυνατότητές τους. Η Κρίστη Αγαπίου Λειβαδιώτη μεταφράζει την υγιεινή ζωή με ένα δικό της τρόπο, μέσα από τις γνώσεις και τις δικές της εμπειρίες.

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Φεβρουαρίου του περιοδικού IN Business
ΙΝ Βusiness 1000+: Οι Μεγαλύτερες Εταιρείες της Κύπρου
Στο τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού IN Business
Στο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού IN Business
Στο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού IN Business
Στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού IN Business
Στο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού IN Business
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business
Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού IN Business
Στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού IN Business