Μια μοναδική βραδιά και εντυπωσιακή συμμετοχή στην δεξίωση του Τζον Χριστοδούλου στο Μονακό για τα 60ά του γενέθλια(pics&vid)
InBusinessNews 18:19 - 25 Μαΐου 2025

Σε μια εντυπωσιακή τελετή στο Μονακό μαζεύτηκαν γνωστοί επιχειρηματίες και celebrities από την Κύπρο, την Ελλάδα, το Μονακό, το Λονδίνο, την Αργεντινή και πολλούς άλλους με την ευκαιρία των εξηντακοστών γενεθλίων του γνωστού Κύπριου επιχειρηματία Τζον Χριστοδούλου.



Σε ένα ζεστό περιβάλλον στην θαλαμηγό του επιχειρηματία, στο λιμάνι του Μονακό που «χόρευε» σε ρυθμούς Grand Prix, 300 περίπου καλεσμένοι κατέφθασαν το βράδυ του Σαββάτου 24 Μαΐου.

Οι καλεσμένοι ήταν, τόσο άνθρωποι τους οποίους ο κ. Χριστοδούλου γνωρίζει εδώ και 60 χρόνια όσο και πιο πρόσφατα.


Στο ζεστό καλωσόρισμα περιλαμβανόταν μουσική ψυχαγωγία από το συγκρότημα Gypsy Queens, τη γνωστή τραγουδίστρια Alexandra Miller και τους Αδελφούς Τσαχουρίδη από την Ελλάδα.

Δεν απουσίαζε φυσικά και το κυπριακό στοιχείο, αφού το παραδοσιακό συγκρότημα «Κάστρο» ταξίδεψε από την Πάφο στο Μονακό ειδικά για την περίπτωση, και εντυπωσίασε τους διεθνείς καλεσμένους με τον χορό των ποτηριών, την τατσιά και πολλά άλλα.


Με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση H.S.H. Prince Albert II του Μονακό, ο οποίος μίλησε με πολύ θερμά λόγια για τα επιτεύγματα και το φιλανθρωπικό έργο του εορτάζοντα, η γνωστή Monica Bacardi, ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης και η σύζυγος του Σοφία, ο Γρηγόρης Στασινόπουλος με την σύζυγό του και πολλοί άλλοι.



Από τον διεθνή χώρο παρευρέθηκαν η νέα Πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Kimberly Guilfoyle, η πριγκίπισσα Camilla De Bourbon de Deux Siciles, ο γνωστός σκηνοθέτης Christian Moore, ο διάσημος πυγμάχος Tyson Fury, ο καλαθοσφαιριστής Benjamin Monclar, η διάσημη ηθοποιός Katherine Kelly Lang, o γνωστός βετεράνος ποδοσφαιριστής Mark Noble, ο διάσημος οδηγός της Formula 1 David Coulthard, o παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας Ryan Burnett, ο Mike Wittstock, ο Derek Chisora, o χορευτής (‘riverdance’) Michael Flatly, ο παρουσιαστής-κωμικός James Corden, η πολύ γνωστή στον τομέα της μόδας Hofit Golan, ο επιχειρηματίας Len Lazari, η αθλήτρια Paula Radcliffe και πολλοί άλλοι.



Από τον ελληνικό χώρο παρευρέθηκαν ο δημοφιλής τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός μαζί με την σύντροφο του, η γνωστή επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος Μαριάννα Λάτση, ο Γιώργος Αρσενάκος της Panic Records, o γνωστός παρουσιαστής και influencer Γιώργος Ντάβλας, ο Γιώργος Γουλανδρής και η Χριστιάνα Βαρδινογιάννη, και πολλοί άλλοι.





Μεγάλη ήταν και η συμμετοχή από την Κύπρο, την ιδιαίτερη πατρίδα του Τζον Χριστοδούλου, αφού στο Μονακό μετέβηκαν ειδικά για το γεγονός ο Σταύρος Σταύρου, πρόεδρος του ΚΕΒΕ, η γνωστή παρουσιάστρια Άντρη Καραντώνη, ο παραγωγός Κούλλης Νικολάου, ο παρουσιαστής Λούης Πατσαλίδης, οι επιχειρηματίες Κώστας Ζορπάς και ο Δημήτρης Ζορπάς, o Δήμος Δημοσθένους της γνωστής αλυσίδας ξενοδοχείων, η Έλενα Τάνου, ο Χαράλαμπος Χαραλαμπους Managing Director της ΚΕΟ, ο Κορνήλιος Κορνηλίου-πρέσβης της Κύπρου στο Ισραήλ, η Πηνελόπη Κουννά, η Βαρβάρα Πετροπούλου Λιλλήκα της Marketway, ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, και πολλοί άλλοι.





Από το μενού δεν μπορούσε να απουσιάζει το ελληνικό και κυπριακό στοιχείο με τον γνωστό «γύρο», αλλά και την εντυπωσιακά πρωτότυπη τούρτα γενεθλίων από παραδοσιακούς λουκουμάδες!
Στο χώρο επίσης στήθηκαν και παιχνίδια από το «παρελθόν» όπως pack man, space invaders και F1 racing simulators.


Την κορύφωση της βραδιάς σήμανε ο Πρίγκηπας Άλμπερτ, ο οποίος με σπαθί άνοιξε την τεράστια σαμπάνια προκαλώντας τον ενθουσιασμό στους καλεσμένους.
Η βραδιά συνεχίστηκε μέχρι τις πρωινές ώρες με χορό και διασκέδαση.
- Διαβάστε επίσης: Είδαν το Grand Prix του Μονακό από το «Zeus» του Τζον Χριστοδούλου-Μια ανεπανάληπτη εμπειρία που απόλαυσαν με...χίλια (pics)







