ΚΕΒΕ: Συζήτηση πάνελ στο «Φόρουμ για τη Διαφορετικότητα» σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας

Το ΚΕΒΕ σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας (CSI) και την κοινοπραξία DiGiNN-EDIH Κύπρου, διοργανώνουν συζήτηση πάνελ στο πλαίσιο του Φόρουμ για τη Διαφορετικότητα, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 22 Μαΐου 2025, από τις 09:30 μέχρι τις 14:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη, στη Λευκωσία.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα των προγραμμάτων EULEP και DiGiNN και θα επικεντρωθεί στο θέμα «Ψυχική Υγεία στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και στο Χώρο Εργασίας: Προώθηση της Ευημερίας και της Ενσωμάτωσης ESG».

Το πάνελ θα διερευνήσει πώς η Συνεχής Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση (C-VET), καθοδηγούμενη από την κοινωνική καινοτομία, μπορεί να ενισχύσει την οργανωτική ανθεκτικότητα, τη συμμετοχικότητα και τη βιωσιμότητα. Οι βασικοί ομιλητές θα ασχοληθούν με την ενσωμάτωση των στρατηγικών ψυχικής υγείας σε επιχειρηματικά περιβάλλοντα, τονίζοντας τη σημασία τους για τη βελτίωση της ευημερίας των εργαζομένων και την ευθυγράμμιση με τους περιβαλλοντικούς, κοινωνικούς και διακυβερνητικούς στόχους (ESG).

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στα Eλληνικά και θα παρουσιάσει πληροφορίες από κορυφαίους επαγγελματίες και οργανισμούς που διαμορφώνουν ενεργά το μέλλον της εργασιακής κουλτούρας και της επαγγελματικής εκπαίδευσης στην Κύπρο. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι φορείς από το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα ενθαρρύνονται να συμμετάσχουν σε αυτόν το σημαντικό διάλογο, ο οποίος έχει ως στόχο να εμπνεύσει ουσιαστική δράση και διατομεακή συνεργασία.

Για το πρόγραμμα πατήστε εδώ.

Το ΚΕΒΕ συμμετέχει στο έργο #EULEP, μια πρωτοβουλία που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+, με στόχο την προώθηση της αριστείας στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση στους τομείς AI, VR και SI.

Δειτε Επισης

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Κρατικές Ενισχύσεις και Επιχειρήσεις»-Η παρουσίαση της Στέλλας Μιχαηλίδου
Όταν η καινοτομία συναντά την τόλμη: Ο Ιωάννης Πετρή στο Inspire 2025
Συμφωνία επιδότησης για υλοποίηση του συστήματος ETIAS έως το 2029
Νίκος Χριστοδουλίδης: Στενοί συνεργάτες για μια ανταγωνιστική και βιώσιμη οικονομία οι ξένοι επενδυτές (video)
Στρατηγική συνεργασία PERHA Group και LAC Leonidas Alexandrou
H λαμπερή βραδιά απονομής των 13ων Invest Cyprus International Investment Awards(video)
Τσιμεντοποιία Βασιλικού: Ολοκληρώθηκε η καταβολή μερίσματος €0,18 ανά μετοχή
Σύνδεσμος Βιομηχάνων Αγίου Αθανασίου: Συνάντηση με Green Dot Cyprus-Στο επίκεντρο η κυκλική οικονομία
Πετρολίνα: Σταθερός σύμμαχος του Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης
NOVARDIA: Η νέα μεσιτική εταιρεία ασφαλίσεων που ιδρύεται με έδρα την Κύπρο-Η αποκλειστική εξειδίκευση