Powered by

Οι πρωτοβουλίες και στόχοι του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Η.Β.-Παρουσιάστηκαν στον Ύπατο Αρμοστή της Κύπρου

Τις πρωτοβουλίες του παρουσίασε στον Ύπατο Αρμοστή της Κύπρου στο Ηνωμένο Βασίλειο, Κυριάκο Κούρο το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ηνωμένου Βασιλείου.

Σε μια βραδιά διαλόγου και στρατηγικού προβληματισμού, το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ηνωμένου Βασιλείου - Κύπρου (UKCEC) – (UK-Cyprus Enterprise Council) πραγματοποίησε «ένα ιδιαίτερα εποικοδομητικό εργασιακό δείπνο με τον Ύπατο Αρμοστή της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, Δρ. Κυριακό Κούρο», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του.

Μέλη της διοίκησης του Συμβουλίου, καθώς και μέλη του δυναμικού του δικτύου «Gen Y Innovation Network», είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το έργο και τις πρωτοβουλίες των τελευταίων 12 ετών στον Ύπατο Αρμοστή ο οποίος με τη σειρά του έκανε στο Συμβούλιο μια εκτενή και εμπεριστατωμένη ενημέρωση των πρόσφατων πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων στην Κύπρο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του UKCEC «η εκδήλωση εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική διαρκούς συνεργασίας μεταξύ του Συμβουλίου και της Κυπριακής Ύπατης Αρμοστείας στο Λονδίνο».

«Στόχος είναι η ενίσχυση της διασύνδεσης Κύπρου και Ηνωμένου Βασιλείου και η εμβάθυνση της στρατηγικής σχέσης μεταξύ των δύο ιστορικά συνδεδεμένων χωρών», προστίθεται.

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου, Πήτερ Δρουσιώτης, ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι ο βασικός στόχος του UKCEC είναι η δημιουργία ενός δυναμικού δικτύου ταλαντούχων μελών της κυπριακής διασποράς στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Επαγγελματίες, επιχειρηματίες, επιστήμονες, καλλιτέχνες και ακαδημαϊκοί από τις νεότερες γενιές βρίσκονται στο επίκεντρο των δράσεων του Συμβουλίου, με σκοπό την ενίσχυση της φωνής και της επιρροής της κοινότητας στο κοινωνικό και οικονομικό γίγνεσθαι της βρετανικής κοινωνίας.

Δειτε Επισης

Μάριος Σκανδάλης: Θεματοφύλακας της συλλογικής μας συνείδησης το Cyprus Integrity Forum-Το όραμα για την Κύπρο
Γιάννης Μισιρλής: Η εισροή θεσμικών επενδυτών στην αγορά ακινήτων έχει αρχίσει να αλλάζει το τοπίο
Με πτώση έκλεισε τη Δευτέρα το ΧΑΚ
Στην Ολομέλεια οι αποφάσεις για πολλαπλές συντάξεις-Θολό το τοπίο, με πολλά τα ανοιχτά ζητήματα
Ενισχύει την ηγετική της ομάδα η EY Κύπρου...Οι τέσσερις νέοι Συνέταιροι που ανακοίνωσε(pics)
Πάει για ψήφιση η Εθνική Μονάδα Εφαρμογής Κυρώσεων-Η δημιουργία και οι αρμοδιότητες της ΕΜΕΚ
Μ. Παναγιώτου: Ενισχύει την εμπιστοσύνη και την προστασία των επενδυτών η ψήφιση του νόμου για ΚΕΔΟΣΕ
CBN Young Dragon Awards: Επιστρέφει για δεύτερη χρονιά η βράβευση των νεαρών επαγγελματιών
Χρ. Μ. Ιωάννου: Η ιδιωτική τραπεζική, οι διακρίσεις της Τρ. Κύπρου και το PrivilEDGE ως κύριο συστατικό των επιτυχιών
Τα υβριδικά αυτοκίνητα αφήνουν πίσω τα βενζινοκίνητα-Οι μάρκες που επέλεξαν οι αγοραστές