powered by

Ο Όμιλος Δ. Ζαβός παρουσίασε το «The Oasis Collection» στην 7η Σύνοδο «Doing Business with Cyprus 2025» στο Τελ Αβίβ

Ο Όμιλος Δ. Ζαβός, ένας από τους μεγαλύτερους και πιο καταξιωμένους αναπτυξιακούς οργανισμούς στον τομέα του real estate στην Κύπρο, συμμετείχε με επιτυχία στην 7η Σύνοδο «Doing Business with Cyprus 2025 – The ultimate hub for business, work and lifestyle», η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton Tel Aviv, με τη στήριξη της Invest Cyprus και της IMH.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, ο Όμιλος παρουσίασε το νέο του αναπτυξιακό concept, το “The Oasis Collection”, που αποτελείται από 2 έργα στη Λεμεσό, το Oasis Sun Limassol και το Oasis Park Limassol, το Oasis Resort Oroklini Larnaca στη Λάρνακα και Oasis Athens στην Αθήνα. Μια ολοκληρωμένη πρωτοβουλία που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη προσιτής κατοικίας με μοντέρνα αισθητική και λειτουργικό σχεδιασμό, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Η συλλογή περιλαμβάνει έργα υψηλής αισθητικής σε στρατηγικά επιλεγμένες τοποθεσίες, όπως η Λεμεσός, η Λάρνακα και η Αθήνα, και έχουν σχεδιαστεί ώστε να προσφέρουν ποιοτικές λύσεις διαβίωσης σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, με αρχικές τιμές πώλησης που ξεκινούν από €138.000, καθιστώντας τις προσιτές τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για επενδυτική αξιοποίηση.

OASIS-PARK-LIMASSOL

Με γνώμονα την ποιότητα ζωής, τα έργα της συλλογής συνδυάζουν την έννοια της κατοικίας με αυτήν της καθημερινής εμπειρίας, καθώς λειτουργούν ως gated resorts με ολοκληρωμένες παροχές και κοινόχρηστους χώρους αναψυχής. Οι ένοικοι απολαμβάνουν πρόσβαση σε clubhouse, reception, σύγχρονο γυμναστήριο και ιδιωτική κοινόχρηστη πισίνα, δημιουργώντας ένα περιβάλλον ασφάλειας, άνεσης και κοινωνικής επαφής. Τα διαμερίσματα και οι κατοικίες είναι σχεδιασμένα με έμφαση στην ιδιωτικότητα και την ενεργειακή απόδοση, ενώ βρίσκονται σε τοποθεσίες με εύκολη πρόσβαση σε βασικές υποδομές.

OASIS-RESORT-OROKLINI-LARNACA

Παράλληλα, το “The Oasis Collection” απευθύνεται σε όσους επιδιώκουν αποδοτικές επενδύσεις στον τομέα των ακινήτων, καθώς προσφέρει απόδοση ενοικίου που φτάνει έως και το 8%, σύμφωνα με τις τρέχουσες συνθήκες της αγοράς. Η προστιθέμενη αξία που παρέχουν προκύπτει από τον συνδυασμό της σωστής τοποθεσίας, των υψηλών προδιαγραφών κατασκευής και των παροχών που προσφέρονται, ενισχύοντας τη δυναμική του Ομίλου στον τομέα της οικιστικής ανάπτυξης.

OASIS-PARK-LIMASSOL

Με περισσότερα από 170 έργα στην Κύπρο και την Ελλάδα, ο Όμιλος Δ. Ζαβός συνεχίζει τη δυναμική αναπτυξιακή του πορεία, προσφέροντας έργα που συνδυάζουν αισθητική, ποιότητα και μακροπρόθεσμη προοπτική. Η παρουσία του στη σύνοδο αποτέλεσε ακόμη μία στρατηγική πρωτοβουλία, συμβάλλοντας στην ενίσχυση των επιχειρηματικών σχέσεων Κύπρου–Ισραήλ και προβάλλοντας την Κύπρο ως ιδανικό επενδυτικό και επιχειρηματικό προορισμό.

Δειτε Επισης

Χαιρετίζει τις καταδίκες για σφετερισμό το Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών-«Τέτοιες παράνομες πράξεις δεν μένουν ατιμώρητες»
Μαγνητίζει η Τράπεζα Κύπρου-Διαφοροποίηση μετοχικής βάσης με προσέλκυση ξένων funds και θεσμικών επενδυτών
Προς αποκλιμάκωση η εμπορική ένταση μεταξύ των δύο μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου-Τι συμφώνησαν ΗΠΑ και Κίνα
Ο Όμιλος Δ. Ζαβός παρουσίασε το «The Oasis Collection» στην 7η Σύνοδο «Doing Business with Cyprus 2025» στο Τελ Αβίβ
Τράπεζα Κύπρου: Κέρδη €117 εκατ. και ρεκόρ νέου δανεισμού ύψους €842 εκατ. το πρώτο τρίμηνο του 2025
Γιορτή του κυπριακού επιχειρείν...Πλησιάζει η τελετή απονομής των 17ων IN Business Awards
Στη Βουλή το νομοσχέδιο για το brain gain-Τα κίνητρα, οι διευκολύνσεις και το κέρδος για την Κυπριακή Δημοκρατία
Πώς προχωρά η απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της Ancoria Bank από τον Κώστα Κλεάνθους
Τι προτείνουν οκτώ επιχειρηματίες και η στρατηγική Χαράλαμπου Προύντζου για το κέντρο της Λευκωσίας
Ξεκάθαρος και απόλυτος για την ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν ο Χριστοδουλίδης-«Θα μπούμε το 2026»