Powered by

Το «The French Workshop» στην Αστόρια-Ο Όμιλος Ζορπάς άνοιξε το πέμπτο κατάστημα στη Νέα Υόρκη

Στο άνοιγμα του πέμπτου καταστήματος «The French Workshop» στη Νέα Υόρκη, προχώρησε ο Όμιλος Ζορπάς, με επόμενο σταθμό την ταχέως αναπτυσσόμενη περιοχή της Αστόριας.

Το πέμπτο κατάστημα «The French Workshop» μόλις άνοιξε τις πόρτες του, στη διεύθυνση 25-33 Broadway, φέρνοντας την αυθεντική εμπειρία του brand στην καρδιά της πολυπολιτισμικής Αστόριας.

«Με υπερηφάνεια συνεχίζουμε να δημιουργούμε στιγμές απόλαυσης προσφέροντας εκλεπτυσμένα γλυκά, φρεσκοψημένα αρτοσκευάσματα, αρωματικό καφέ και φιλοξενία με άρωμα Κύπρου», αναφέρει σχετικά ο Όμιλος Ζορπάς.

Διαβάστε εδώ: «The French Workshop»: Τα πλάνα του brand του Ομίλου Ζορπάς για περαιτέρω επέκταση μέσω franchise στις ΗΠΑ

Υπενθυμίζεται ότι το brand που δημιουργήθηκε από τον Όμιλο Ζορμπάς, το 2015, με έδρα τη Νέα Υόρκη, ετοιμάζει επέκταση προκειμένου τα παραδοσιακά γαλλικά προϊόντα να φτάσουν σε περισσότερους καταναλωτές στις ΗΠΑ.

frenchworkshop

Η δημοφιλής αλυσίδα φούρνων-καφέ που δημιουργήθηκε από τον Όμιλο Ζορμπάς και έχει τις ρίζες της στην αυθεντικότητα των ζαχαροπλαστείων και των αρτοποιείων του Παρισιού συνεχίζει το ταξίδι της ανάπτυξής της, αναζητώντας έμπειρους υπεύθυνους εστιατορίων για συνεργασία, φέρνοντας μια υψηλής ποιότητας, αυθεντική εμπειρία γαλλικού bakery-cafe σε αμερικανικές πόλεις.

frenchworkshop2

Καθώς το brand επιθυμεί να επεκταθεί, έχει βάλει στο στόχαστρό της την Ανατολική Ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών, αναζητώντας πιθανούς συνεργάτες για να ανοίξουν μαζί τους νέα καταστήματα σε όλη τη Νέα Υόρκη, το Νιου Τζέρσεϊ, το Κονέκτικατ, την Πενσυλβάνια, τη Βιρτζίνια, το Μέριλαντ, την Ουάσιγκτον και την Φλόριντα.

Δειτε Επισης

Η γαλακτοβιομηχανία Όμηρος, το μπαράζ επενδύσεων και η πολλαπλή στόχευση της καθόδου στην Κύπρο
Δυναμική παρέμβαση ACTTA για την ξενοδοχειακή βιομηχανία-«Αδιανόητη η λήψη απεργιακών μέτρων»
Τα κριτήρια για τα €4 εκατ. ανά έτος την επόμενη τριετία με στόχο την αύξηση της παραγωγής αιγοπρόβειου γάλακτος
Riva Beachouse: Ένα εστιατόριο εμπνευσμένο από τις δεκαετίες του ’60 και ’70 στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Μιχάλης Μίτας: Το brand Πάφος ως τουριστικός προορισμός και πώς θα ενδυναμώσει την θέση της στον παγκόσμιο χάρτη
Λύρα Αμβροσίδου: Ο ανθεκτικός αλλά όχι άτρωτος τομέας των ακινήτων, οι προκλήσεις και το ανανεωμένο Pendeli Resort
Χρ. Πατσαλίδης: Σημαντική ανθεκτικότητα για την οικονομία, αξιοσημείωτη η πρόοδος του τραπεζικού τομέα
Ryanair: Υπερδιπλασιάστηκαν στα €820 εκατ. τα κέρδη τριμήνου-Ισχυρή η ζήτηση για καλοκαιρινά ταξίδια
Βάζουν όρο για να πάνε σε συνάντηση οι συντεχνίες των ξενοδοχοϋπαλλήλων-Πυρετώδεις διεργασίες και για ΑΤΑ
Costa Nopia: Έρχεται μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές αναπτύξεις στην Ελλάδα από τον Όμιλο Λεπτός