powered by

Λατομεία Φαρμακάς: 40 χρόνια ποιότητας, καινοτομίας και ανάπτυξης

Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα του Ομίλου Λατομεία Φαρμακάς για το βραβείο Επιχείρηση της Χρονιάς στα IN Business Awards 2024.

Με παρουσία άνω των 40 ετών στην κυπριακή αγορά, ο Όμιλος Λατομεία Φαρμακάς αποτελεί έναν από τους πιο αξιόπιστους και καινοτόμους παρόχους υλικών και λύσεων στον τομέα των κατασκευών. Από την παραγωγή λατομικών υλικών και έτοιμου σκυροδέματος, έως την παροχή ασφαλτικών και προκατασκευασμένων προϊόντων, ο Όμιλος καλύπτει κάθε ανάγκη των κατασκευαστικών έργων, μικρής ή μεγάλης κλίμακας.

farmakas2

Η δραστηριότητα του Ομίλου είναι πλήρως καθετοποιημένη, καλύπτοντας όλα τα στάδια παραγωγής και εφαρμογής στον κατασκευαστικό τομέα. Η λειτουργία μας περιλαμβάνει:

Εξόρυξη λατομικών υλικών (διαβασικών και ασβεστολιθικών) από ιδιόκτητα λατομεία στην Κύπρο και στο Ομάν.

Παραγωγή, μεταφορά και πώληση έτοιμου σκυροδέματος στις επαρχίες Λευκωσίας και Λάρνακας, μέσω των θυγατρικών μας Powermix και A.G. Kazanos Beton.

Παραγωγή και τοποθέτηση ασφαλτικού σκυροδέματος σε παγκύπρια κλίμακα, από την Prometheas Asphalt.

Κατεργασία και διάθεση κυβόλιθων και πέτρας, τόσο διαβασικής όσο και ασβεστολιθικής, από τα λατομεία μας.

Ανάληψη και εκτέλεση τεχνικών και κατασκευαστικών έργων, μέσω της Pharmakas Construction.

farmakas3

Μέσα από τις εταιρείες του Ομίλου, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής ποιότητας, συνδυάζοντας τεχνογνωσία, σύγχρονο εξοπλισμό και συνέπεια στην εξυπηρέτηση.

Ξεχωρίζουμε για τη διαρκή μας επένδυση στην ποιότητα και την καινοτομία. Η Recs Engineering, σε συνεργασία με ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα, ενισχύει την τεχνολογική μας υπεροχή και φέρνει νέες λύσεις στον κλάδο. Παράλληλα, το ισχυρό ανθρώπινο δυναμικό μας – 227 άτομα σε Κύπρο και Ομάν – αποτελεί κινητήριο δύναμη της επιτυχίας μας.

farmakas4

Η μακροχρόνια παρουσία μας στην αγορά έχει χτιστεί πάνω σε θεμέλια αξιοπιστίας, υπευθυνότητας και συνεχούς εξέλιξης. Παραμένουμε πιστοί στις αρχές μας, προσφέροντας προϊόντα που πληρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές και συμβάλλουν στην επιτυχή υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομής στην Κύπρο.

Η υποψηφιότητά μας στα InBusiness Awards αναγνωρίζει την πορεία και το όραμά μας για έναν κλάδο πιο ποιοτικό, αποδοτικό και βιώσιμο. Σας καλούμε να στηρίξετε την προσπάθειά μας.

farmakas5

Ο Όμιλος Λατομεία Φαρμακάς είναι υποψήφιος στα IN Business Awards στην κατηγορία ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ

Διευθύνων Σύμβουλος: Γιώργος Πίπης

Ανώτερος Οικονομικός Διευθυντής Ομίλου: Μαρίνος Χριστοδουλίδης

farmakas6

LATOMIA PHARMAKAS PLC

A: 23 Themistokli Dervi, S.TA.D.Y.L Building, 1066 Nicosia

P: P.O.Box 23504, CY-1684 Nicosia

T: +357 22 150000, Fax: +357 22 150150

E: info@pharmakas.com

W: www.pharmakas.com

Δειτε Επισης

Investopia Global Mediterranean Forum: Πραγματοποιείται στην Κύπρο και ανοίγει νέες επενδυτικές προοπτικές
Σε συνάντηση εργασίας της ηγεσίας της BusinessEurope με την Ursula von der Leyen ο πρόεδρος της ΟΕΒ Γιώργος Παντελίδης
Ανδρέας Νεοφύτου: Έτσι θα ενισχύσει την θέση της ως παγκόσμιος ναυτιλιακός κόμβος η Κύπρος-To όραμά μου για το ΚΝΕ
Στην Τόχνη βρέθηκαν ερευνητές/τριες για διεθνές συνέδριο με θέμα το franchising
Υπουργείο Ενέργειας: Διαγωνισμός για τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας 2025
Η διάκριση της Advanced Automation Systems στα Βραβεία Καινοτομίας της ΟΕΒ (vid)
Athlos Capital: Σύμβουλος και επικεφαλής συντονιστής της έκδοσης ομολόγου Tier 2 της HD Insurance PLC ύψους €20 εκατ.
Κάτι...ψήνεται στο Ολυμπιακό Μέγαρο από την ΚΟΕ-Ένα gala dinner με ένα ξεχωριστό επισκέπτη στο τραπέζι
Ο νοσηλευτής του Ογκολογικού Τράπεζας Κύπρου Γεώργιος Φαντούσης κολυμπά για την ελπίδα
Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας Τροφίμων-Η επιστήμη σε δράση