H Unicars οδηγεί για μια ακόμη χρονιά το Skoda Cyprus Gran Fondo

Πολλά παραπάνω από ένας χορηγός είναι η Unicars για το Skoda Cyprus Gran Fondo, τον μεγαλύτερο ετήσιο ποδηλατικό αγώνα της Κύπρου, που διεξάγεται από το 2012.

Η Unicars και ο τότε Διευθύνων Σύμβουλος κ. Αλέξανδρος Διογένους ήταν οι εμπνευστές του αγώνα που μέσα στα χρόνια που ακολούθησαν εντάχθηκε στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (UCI) το 2017, ως μέρος της σειράς UCI Gran Fondo World Series.Τα τελευταία χρόνια ο αγώνας-θεσμός για την ποδηλατική κοινότητα μετονομάστηκε σε Skoda Cyprus Gran Fondo.

Φέτος ο αγώνας πραγματοποιείται το τριήμερο 4-6 Απριλίου στην Πάφο και μετέχουν στον αγώνα 400 αθλητές από 37 χώρες και των πέντε ηπείρων ενώ οι καλύτεροι εξ αυτών θα προκριθούν για τον τελικό της σειράς που θα γίνει στην Αυστραλία τον Οκτώβριο.

sk2

Κάθε χρόνο η διοργάνωση γίνεται και πιο… πράσινη, στρεφόμενη προς τη βιωσιμότητα και τη μείωση του αντίκτυπου στο περιβάλλον. Αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς τη συνεργασία της Skoda, αφού και φέτος των αθλητών προπορεύεται το ηλεκτρινό Skoda Enyaq IV.

sk3

«Στην Skoda αγαπάμε την ποδηλασία και από τη στιγμή που το Cyprus Gran Fondo αποτελεί πέραν των άλλων και ένα μέσο για την διαφήμιση της Κύπρου στο εξωτερικό, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την προσπάθεια» σημειώνει ο διευθυντής Μάρκετινγκ της UNICARS κ. Κωνσταντίνος Ανανιάδης και προσθέτει:

«Οι προσπάθειες που κάνουμε όλοι μαζί για την ποδηλασία και τη στήριξη των αγώνων έχουν επιφέρει αποτελέσματα και η Skoda θεωρεί την Κύπρο μία από τις χώρες που κάνουν πολλά πράγματα στη χώρα της, για την ποδηλασία. Σύντομα θα ανακοινώσουμε και ένα μεγάλο πρότζεκτ για τη ποδηλασία, με έναν Κύπριο ποδηλάτη που η Skoda θα το αγκαλιάσει πανευρωπαϊκά».

Περισσότερες πληροφορίες για το Skoda Cyprus Gran Fondo 2025 στο https://www.activatecyprus.com/granfondocyprus

Δειτε Επισης

H Unicars οδηγεί για μια ακόμη χρονιά το Skoda Cyprus Gran Fondo
Η RIFAI στην Κύπρο: Νέα εποχή με πλήρη ανακαίνιση των τριών καταστημάτων της-Μια κομβική στιγμή για το brand
Lexus RZ: Βελτιωμένη απόδοση και νέα εμπειρία πολυτέλειας
Αυθεντική εμπειρία Range Rover στην καρδιά της Λευκωσίας από τον Όμιλο Πηλακτούτα (pics)
CTC AUTOMOTIVE: Το νέο ηλεκτρικό Hyundai INSTER στα τρία κορυφαία μοντέλα των βραβείων World Car 2025
Το «Γιαννούδι» και η συμβολή της ΚΕΟ στην κυπριακή οινοποιία
Η αμιγώς ηλεκτρική εξέλιξη ενός icon...Παγκόσμια πρεμιέρα για το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Toyota C-HR+
Lidl Κύπρου: Η επετειακή καμπάνια για τα 15 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην Κύπρο (video)
Το καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής Coligas Fast από την Aboca-Διατίθεται σε όλα τα φαρμακεία παγκύπρια
VitaPets Ltd: Γιορτάζει πέντε χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην κυπριακή αγορά