powered by

Έντονο το ενδιαφέρον από νέους για τα στεγαστικά σχέδια του κράτους-Έρχονται αλλαγές για αύξηση των δικαιούχων

Αλλαγές στα στεγαστικά σχέδια του κράτους, με στόχο την αύξηση των δικαιούχων, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας το έντονο ενδιαφέρον που επιδεικνύουν για αυτά οι νέοι.

Σε εναρκτήρια τοποθέτησή του κατά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, ο κ. Χριστοδουλίδης είπε πως «ένα άλλο θέμα που αποτελεί προτεραιότητα είναι η στεγαστική πολιτική της Κυβέρνησης», σημειώνοντας ότι «ανακοινώσαμε επτά στεγαστικά σχέδια τα οποία αξιολογούμε συνεχώς».

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, «υπάρχει έντονο ενδιαφέρον ειδικότερα από τους νέους μας».

Όπως είπε, «σήμερα ερχόμαστε να τροποποιήσουμε κάποια από τα σχέδια που αφορούν ειδικά τα πολεοδομικά κίνητρα σε σχέδια που ανακοινώσαμε, εντάσσοντας περισσότερες περιοχές και μειώνοντας το απαιτούμενο εμβαδόν των οικοπέδων. Και με τούτο τον τρόπο αυξάνουμε τους δικαιούχους».

«Όλα τα στεγαστικά σχέδια και γενικότερα όλες οι αποφάσεις που παίρνουμε συνεχώς αξιολογούνται, έτσι ώστε να βελτιώνονται αναλόγως της ανταπόκρισης από πλευράς της κοινωνίας. Επαναλαμβάνω, το στεγαστικό είναι προτεραιότητα, ειδικότερα για τους νέους μας», κατέληξε.

Δειτε Επισης

Πιο ελκυστικό για τον κατασκευαστικό τομέα το πλαίσιο κινήτρων για προσιτή στέγη-Διευρύνεται το πλαίσιο εφαρμογής
Τα έργα της Πολιτικής Συνοχής που μεταμορφώνουν την Κύπρο-Επενδύσεις €1,8 δις μέσω του «ΘΑλΕΙΑ2021-2027»
Έντονο το ενδιαφέρον από νέους για τα στεγαστικά σχέδια του κράτους-Έρχονται αλλαγές για αύξηση των δικαιούχων
Ξεκινά η επισκευή του αθλητικού κέντρου «Γλαύκος Κληρίδης» στον Αγρό-Στα €3,8 εκατ. το κόστος
Gordian: Μοναδικές επιλογές γης στην Πάφο
Δήμος Λάρνακας: Βάσει χρονοδιαγραμμάτων προχωρά η ανάπλαση της πλατείας Ακροπόλεως και Αλκής
Μειωμένες οι άδειες οικοδομής που εκδόθηκαν το 2024-Τα αναλυτικά στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας
Οικιστικά ακίνητα προς πώληση από την AstroBank
Σε διαβούλευση μεικτή ανάπτυξη €189 εκατ. στο ιστορικό εργοστάσιο της ΚΕΑΝ-Πολυώροφα κτίρια ετοιμάζει η bbf:
Γιάννης Μισιρλής: Νέα ευκαιρία για το κυπριακό real estate οι δασμοί των ΗΠΑ-Ασφαλές επενδυτικό λιμάνι τα ακίνητα