Powered by

Ανοδικά άρχισε η εβδομάδα στο ΧΑΚ

Άνοδο κατέγραψε τη Δευτέρα το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου.

Ο Γενικός Δείκτης παρουσίασε κέρδη σε ποσοστό 1,03%, κλείνοντας στις 228,04 μονάδες.

Άνοδο 0,98% παρουσίασε ο Δείκτης FTSE/CySE 20, κλείνοντας στις 137,82 μονάδες. Ο ημερήσιος τζίρος διαμορφώθηκε σε €662.028,21.

Άνοδο παρουσιάσαν όλοι οι δείκτες της χρηματιστηριακής αγοράς, πλήν των Επενδυτικών Εταιρειών οι οποίες κατέγραψαν ζημιές σε ποσοστό 1,13%.

Ο δείκτης της Κύριας Αγοράς κατέγραψε κέρδη σε ποσοστό 0,87%, ο δείκτης της Εναλλακτικής Αγοράς σε ποσοτό 1,44% και των Ξενοδοχείων σε ποσοστο 1,97%.

Το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον προσέλκυσαν οι τίτλοι της Τράπεζας Κύπρου με €523.856,68 (άνοδος 3,38%– τιμή κλεισίματος €5,50), οι τίτλοι της Δήμητρα Επενδυτική με €62.645,11 (πτώση 1,25%– τιμή κλεισίματος €1,58), οι τίτλοι της Logicom με €35.720,00 (άνοδος 0,56%– τιμή κλεισίματος €3,58), οι τίτλοι της Ελληνικής Τράπεζας με €22.635,30 (χωρίς μεταβολή – τιμή κλεισίματος €4,76) και οι τίτλοι της Woolworth (Cyprus) Properties Plc με €8.077,28 (άνοδος 3,33% – τιμή κλεισίματος €0,31).

Από τις μετοχές, που έτυχαν διαπραγμάτευσης, 12 κινήθηκαν ανοδικά, 4 καθοδικά και 3 παρέμειναν αμετάβλητες.

Ο αριθμός των συναλλαγών ανήλθε σε 170.

Δειτε Επισης

Eurostat: Τρίτη σε ποσοστό υπερειδίκευσης των εργαζομένων η Κύπρος το 2024
Μικρά κέρδη σημείωσε την Τρίτη το ΧΑΚ
Η ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας μέσα από τα μάτια των επιχειρήσεων...Τα ζητούμενα και οι προτάσεις τους
Ενέργειες σε εξέλιξη για ανάπτυξη data centers στην Κύπρο...Ηγετικά στελέχη του ICT μιλούν για το μέλλον του τομέα
Εύσημα Πασκάλ Ντόνοχιου στον Χριστοδουλίδη για την πρόοδο της κυπριακής οικονομίας-«Είναι πραγματικά αξιοσημείωτη»
Οι τρεις πυλώνες της κυβερνητικής πολιτικής για την ενέργεια και τι ζητούν οι επιχειρήσεις για να μειωθεί το κόστος
Γ. Παναγιώτου: Σημαντική βελτίωση στα δεδομένα της αγοράς εργασίας την τελευταία διετία-Η αποτύπωση της εικόνας
Ριζοσπαστικές πολιτικές δίνουν ώθηση στον τομέα της ανάπτυξης γης και των κατασκευών-Χαιρετίζουν οι επιχειρηματίες
Διευρύνει τον διάλογο με το επιχειρείν και ανοίγει δίαυλο επικοινωνίας με τη νέα γενιά επιχειρηματικών ηγετών η Κυβέρνηση
Κυριάκος Ιορδάνου: Ανάγκη για ανθεκτικό οικονομικό μοντέλο για την Κύπρο εν μέσω διεθνών κρίσεων