Powered by

Σε ανοδική πορεία την Πέμπτη το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου

Σε ανοδική πορεία βρέθηκε, την Πέμπτη, το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, μετά τη χθεσινή πτώση. Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 225,76 μονάδες, σημειώνοντας κέρδη σε ποσοστό 1,12%.

Ο Δείκτης FTSE/CySE 20 έκλεισε στις 136,49 μονάδες, καταγράφοντας άνοδο σε ποσοστό 0,98%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στις €888.523.

Όσον αφορά τους επιμέρους χρηματιστηριακούς δείκτες, άνοδο σημείωσαν οι δείκτες της Κύριας Αγοράς κατά 1,32%, της Εναλλακτικής 0,04% και των Ξενοδοχείων με 0,94%. Πτώση σημείωσαν οι Επενδυτικές με ποσοστό 1,10%.

Το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον προσέλκυσαν οι τίτλοι της Τράπεζας Κύπρου με €755.543 (τιμή κλεισίματος €5,42 – άνοδος 5,45%), της Demetra Holdings με €48.266 (τιμή κλεισίματος €1,58 – πτώση 1,25%), της Ελληνικής Τράπεζας με €36.365 (τιμή κλεισίματος €4,73 – πτώση 0,21%), της Logicom με €24.985 (τιμή κλεισίματος €3,48 –πτώση 1,69%) και της ΑΤΛΑΝΤΙΚ Ασφαλιστική Εταιρεία με €9.858 (τιμή κλεισίματος €2,58 – πτώση 0,77%).

Από τις μετοχές που έτυχαν διαπραγμάτευσης, 8 κινήθηκαν ανοδικά, 7 πτωτικά και 4 παρέμειναν αμετάβλητες. Ο αριθμός των συναλλαγών ανήλθε στις 197.

Δειτε Επισης

Σταθεροποιήθηκε το ΧΑΚ την Παρασκευή, εβδομαδιαίες ζημιές 0,57%
Μικρή αύξηση της απασχόλησης στην Κυβέρνηση-Η μεγαλύτερη στους εργοδοτουμένους ορισμένου χρόνου
«Αυξημένο ενδιαφέρον για επενδύσεις στην χώρα μας»-Προανήγγειλε και άλλες ανακοινώσεις ο Χριστοδουλίδης
Πέρασε από τη Βουλή ο προϋπολογισμός της ΑΨΑ-Πότε αναμένεται να πληρωθούν οι υπάλληλοι
Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Πανεπιστημίου Κύπρου-Επικρίσεις για καθυστερήσεις στην ανέγερση φοιτητικών εστιών
Σε ανοδική πορεία την Πέμπτη το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου
Α. Ανδρέου: Μπαίνουμε σε περίοδο αβεβαιότητας, έμμεσες πιέσεις και στην Κύπρο από τους δασμούς Τραμπ
Παίρνουν παράταση δύο πράσινες φορολογίες-Πότε θα εφαρμοστούν φόρος άνθρακα στα καύσιμα και τέλος διανυκτέρευσης
Με θετικό πρόσημο οι επαφές Χριστοδουλίδη στις ΗΠΑ-Στο επίκεντρο εξελίξεις με Chevron και συνεργασία με εταιρείες
Ο προτεινόμενος φορολογικός μετασχηματισμός και ο πυρήνας της μεταρρύθμισης που δεν πρέπει να αλλάξει