powered by

Michael McVeigh για ΣΔΙΤ: Τα μάτια σας να είναι στραμμένα στην κοινωνία

Tη σημασία του ρεαλισμού στην κατανομή του ρίσκου στις Συμπράξεις Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ), υπογράμμισε ο Michael McVeigh, Director, Government and Infrastructure, EY, επισημαίνοντας, χαρακτηριστικά ότι αποτελεί βασικό στοιχείο κατά την επιλογή έργων.

Ο Διευθυντής μιλούσε κατά τη διάρκεια του διεθνούς συνεδρίου «Απελευθερώνοντας Επενδύσεις μέσω Συμπράξεων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ)» στη Λευκωσία.

Στην ομιλία του, ο McVeigh τόνισε επίσης τη σημασία της επικοινωνίας με το κοινό, ειδικά σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των εσόδων, επισημαίνοντας ότι αυτή πρέπει να γίνεται με τρόπο που να μην πλήττει την κοινωνία.

Υπογράμμισε ότι οι εμπλεκόμενοι στα ΣΔΙΤ δεν πρέπει ποτέ να χάνουν από τα μάτια τους τη ευθύνη τους απέναντι στην κοινωνία.

Ο McVeigh σημείωσε, τέλος, ότι η κατανόηση των οικονομικών και των πολιτικών στόχων είναι καθημερινή αρμοδιότητα της κυβέρνησης, τονίζοντας τη σημασία της συνέπειας στον εν λόγω τομέα.

Το υψηλού επιπέδου πρακτικό εργαστήριο σχεδιάστηκε με στόχο να εξοπλίσει τους συμμετέχοντες με τις βασικές δεξιότητες και στρατηγικές που απαιτούνται για την ανάπτυξη ελκυστικών, επενδυτικά ώριμων έργων και την αποτελεσματική προώθησή τους στους κατάλληλους επενδυτές Άμεσων Ξένων Επενδύσεων.

Μέσα από εξειδικευμένες εισηγήσεις, case study και διαδραστικές συνεδρίες, οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν σχετικά με το πώς να δομούν τα έργα ώστε να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των επενδυτών, να δημιουργούν πειστικά επενδυτικά αφηγήματα και να χρησιμοποιούν στοχευμένες τεχνικές προώθησης για την προσέλκυση και ενεργοποίηση των πιο κατάλληλων επενδυτών.

Δειτε Επισης

Αλέξανδρος Ιωσηφίδης: Προαγωγή πολιτικών για μια βιώσιμη και ισχυρή κυπριακή ναυτιλιακή βιομηχανία
Μαγνήτης το «Γκρουπ του Θανάτου»...Πετά η προπώληση των μεμονομένων εισιτηρίων για το EuroBasket 2025
Περισσότερα από 60 έργα αξίας πέραν των 180 εκατ. για την επαρχία της Λάρνακας-Ανοίγει Σχολή του ΤΕΠΑΚ στην πόλη
«Υπάρχει ενδιαφέρον από εταιρείες στις ΗΠΑ για να επενδύσουν στην Κύπρο-Έχει οργανωθεί πολύ καλά αυτή η επίσκεψη»
«Αρχίζουμε να αποπληρώνουμε δάνειο που πήραμε γιατί κάποιοι ακολούθησαν ανεύθυνες πολιτικές...Με την οικονομία δεν παίζεις»
Ξεκαθαρίζει το σκηνικό η Διοίκηση του ΑΠΟΕΛ-«Συζητήσεις με Αλέξη Ανδρέου για να ηγηθεί νέου σχήματος»
Το μεγάλο λειτουργικό κόστος «τρώει» την καλή επισκεψιμότητα στην εστίαση-«Δεν γνωρίζουμε μέχρι πότε...»
Στέλλα Βιολάρη: Πολυδιάστατο το μέλλον της διαφήμισης στην Κύπρο, future-proof αυτό της Hub&Spoke
Ο CEO της AnimaWings στο InBusinessNews: «Σημαντική αγορά για την εταιρεία η Κύπρος-Οι τρεις κύριοι στόχοι μας»
Χωρίς επιστροφή η αλλαγή σκυτάλης στο ΑΠΟΕΛ-Το όνομα για πρόεδρος και ποιος προορίζεται για γενικός διευθυντής