Νέα στρατηγική συνεργασία της Diplomat Distributors (D.D.) Cyprus Ltd με την Flora Food Greece ΜΕΠΕ

Η εταιρεία DIPLOMAT DISTRIBUTORS (D.D.) CYPRUS LTD, μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα πωλήσεων και διανομής ταχυκίνητων καταναλωτικών προϊόντων (FMCG) στην κυπριακή αγορά, με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία FLORA FOOD GREECE ΜΕΠΕ.

Η νέα αυτή συνεργασία ανοίγει νέους ορίζοντες και ενδυναμώνει περαιτέρω την παρουσία της Diplomat στην κυπριακή αγορά, καθώς πλέον ενισχύει το χαρτοφυλάκιό της με τα διεθνώς αναγνωρισμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας FLORA, BECEL, VITAM, ΑΛΤΙΣ και SPRY.

Με την υιοθέτηση αυτών των αγαπημένων επωνυμιών, η Diplomat συνεχίζει τη δέσμευσή της να προσφέρει στους καταναλωτές της στην Κύπρο μια ποικιλία προϊόντων που συνδυάζουν καινοτομία, ποιότητα και εμπιστοσύνη, ενώ παράλληλα ενισχύει τη θέση της ως ηγέτιδα δύναμη στον τομέα FMCG.

Η Diplomat εκφράζει τη βεβαιότητά της ότι αυτή η συνεργασία θα συμβάλει στην ενίσχυση της παρουσίας και των δύο εταιρειών στην αγορά, φέρνοντας νέα προοπτική ανάπτυξης και δημιουργώντας περισσότερη αξία για τους πελάτες, συνεργάτες και καταναλωτές της.

Δειτε Επισης

ΠΑΣΕΑ: Σε κατασκευαστή και ΤΟΜ η ευθύνη για ανακλήσεις-Η κατάθεση ενώπιον της ερευνητικής για Takata
Σε υπεραγορές και κρεοπωλεία της Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου-Διαβεβαιώνει για την επάρκεια και ποιότητα των προϊόντων
Skroutz.cy: Η νέα καμπάνια «Skroutz.cy: Shop everything» και πού στοχεύει
Πιο ακριβό φέτος το πασχαλινό τραπέζι-Τσιμπιμένες οι τιμές σε κρέατα και λαχανικά
Jumbo: Αυξημένες κατά 6% οι πωλήσεις των καταστημάτων στην Κύπρο το πρώτο τρίμηνο
Καίει η τιμή του κυπριακού καφέ-Αύξηση 24,6% μέσα σε ένα χρόνο
Η Lidl Κύπρου δίνει πνοή στην ανθρωπιστική βοήθεια
Μ. Αντωνίου: Επάρκεια προϊόντων για το πλούσιο πασχαλινό τραπέζι-Αβεβαιότητα στην εφοδιαστική αλυσίδα λόγω δασμών
ΑΛΦΑΜΕΓΑ & Bean Bar: €300 δώρο σε κάθε εργαζόμενο-To «ευχαριστώ» στο προσωπικό
Το αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης του Kia EV3 προσφέρει πιο ομαλή οδήγηση και αυξημένη αυτονομία