Powered by

Θεματικό πάρκο για την «Εποχή των Παγετώνων» στην Πλατεία Ζουχουρί στη Λάρνακα-Ταξίδι στην προϊστορική εποχή

Στην Πλατεία Ζουχουρί άρχισε την Πέμπτη και θα συνεχιστεί μέχρι και την 1η Μαϊου, το θεματικό πάρκο «Εποχή των Παγετώνων», το οποίο κάνει ένα ταξίδι στην προϊστορική εποχή.

Σε ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «οι πολίτες, μικροί και μεγάλοι που θα επισκεφθούν το πάρκο θα έχουν την ευκαιρία μέχρι την 1η Μαϊου να «βυθιστούν» στην παγωμένη εποχή των μαμούθ, των τριχωτών ρινόκερων και των τρομακτικών τίγρεων με μεγάλα δόντια».

Σε ένα εκπληκτικό σκηνικό «που συνδυάζει ρεαλιστικές αναπαραστάσεις προϊστορικών ζώων και προσομοιώσεις του ακραίου κλίματος της εποχής, το πάρκο «φέρνει σε ζωή» τα μαγευτικά αυτά πλάσματα και την καθημερινότητα των ανθρώπων εκείνης της εποχής. Από την κίνηση των ρομποτικών ζώων μέχρι τους ήχους που αναπαράγουν, οι επισκέπτες θα νιώσουν σαν να μεταφέρονται σε έναν άλλο κόσμο».

Προστίθεται ότι «η μοναδική αυτή εκδήλωση συνδυάζει τη γνώση και την ψυχαγωγία, προσφέροντας μια εκπαιδευτική εμπειρία γεμάτη ανακαλύψεις. Ταυτόχρονα, αποτελεί έναν προορισμό για όλη την οικογένεια, προσφέροντας κάτι ξεχωριστό για κάθε ηλικία».

Το πάρκο θα λειτουργεί από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, διοργανωτής είναι ο Δήμος Λάρνακας και εταιρεία παραγωγής η Eksagon Exhibitions.

Δειτε Επισης

Θεματικό πάρκο για την «Εποχή των Παγετώνων» στην Πλατεία Ζουχουρί στη Λάρνακα-Ταξίδι στην προϊστορική εποχή
Κ. Κουμής: Αύξηση 120% στους τουρίστες από τη Ρουμανία σε δύο χρόνια-Σημαντική πηγή τουριστών για την Κύπρο
Αξιολογήθηκε από στελέχη του Δικτύου ΟΤRoutes η διαδρομή «Δρόμοι της Ελιάς» της ΕΤΑΠ Πάφου
Η Emirates επεκτείνει το δίκτυο των A350 με επτά νέους προορισμούς
Μαρία Κουρούπη: Η επιβατική κίνηση, τα νέα δρομολόγια και οι νέες αεροπορικές στα αεροδρόμια
Κ. Κουμής: Αύξηση 14% στις διανυκτερεύσεις σε παραδοσιακά καταλύματα το 2024-Η σημασία του αγροτουρισμού
Προκήρυξη διαγωνισμού Zero Waste HoReCa Cyprus Champions
Aegean: Κέρδη μετά από φόρους €129,9 εκατ. και κύκλος εργασιών €1,78 δισ. το 2024
Ανοίγουν φάλιες λίγο πριν από την έναρξη της τουριστικής περιόδου οι συντεχνίες στην ξενοδοχειακή βιομηχανία
AnimaWings: Απευθείας πτήσεις Λάρνακα-Βουκουρέστι τρεις φορές την εβδομάδα...Η στρατηγική σημασία του νέου δρομολογίου