Powered by

Μέχρι 31 Μαρτίου η δήλωση εισοδήματος εταιρειών και αυτοεργοδοτουμένων με λογαριασμούς για το 2023

Η 31η Μαρτίου 2025 είναι, σύμφωνα με το Τμήμα Φορολογίας, η καταληκτική ημερομηνία υποβολής της Φορολογικής Δήλωσης Εισοδήματος Εταιρειών (Τ.Φ.4) και Αυτοεργοδοτουμένων με υποχρέωση ετοιμασίας Λογαριασμών (Τ.Φ.1 Λογ.) για το φορολογικό έτος 2023 από πρόσωπα, τα οποία δεν έχουν υποχρέωση υποβολής Συνοπτικού Πίνακα Πληροφοριών Ελεγχόμενων Συναλλαγών.

Σε ανακοίνωση, το Τμήμα Φορολογίας αναφέρει ότι, με απόφαση του Εφόρου Φορολογίας, δεν θα επιβληθεί χρηματική επιβάρυνση ύψους €100, εφόσον οι Δηλώσεις υποβληθούν μέχρι και την 30η Ιουνίου 2025.

Προσθέτει ότι η υποβολή Δηλώσεων μετά την 30η Ιουνίου 2025 συνεπάγεται την επιβολή χρηματικής επιβάρυνσης ύψους €100 για μη έγκαιρη υποβολή.

Το Τμήμα Φορολογίας αναφέρει ότι, σύμφωνα με την Κ.Δ.Π.383/2024, η προθεσμία υποβολής της Δήλωσης Εισοδήματος για το φορολογικό έτος 2023 από πρόσωπο, το οποίο με βάση τις διατάξεις του άρθρου 33(10) των περί Φορολογίας του Εισοδήματος Νόμων του 2003 έως (Αρ.2) του 2024 έχει υποχρέωση υποβολής Συνοπτικού Πίνακα Πληροφοριών Ελεγχόμενων Συναλλαγών είναι η 30η Νοεμβρίου 2025.

Δειτε Επισης

Εβδομαδιαία κέρδη 1,1% στο ΧΑΚ για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα
Στις Βρυξέλλες για Eurogroup και Συμβούλιο Ecofin ο Μάκης Κεραυνός-Τα θέματα που βρίσκονται στην ατζέντα
«ΘΑλΕΙΑ2021-2027»: Θεμελιώνοντας μια καλύτερη Κύπρο με τη στήριξη της Ε.Ε.
Ανοδικά έκλεισε το ΧΑΚ την Πέμπτη
Γ. Παπαναστασίου: Δεν είναι επιτήδειος ουδέτερος και στηρίζει τη σύσταση νέου Συνεργατισμού η Κυβέρνηση
Σχεδόν μηδενικός ο πληθωρισμός στην Κύπρο τον Απρίλιο-Πού οφείλεται η μείωση
Στο σκαμνί η Κύπρος γιατί δεν έδωσε τις απαραίτητες εξουσίες στον συντονιστή για ψηφιακές υπηρεσίες
Σε μπελάδες η Κύπρος-Ένα βήμα πριν το Δικαστήριο Ε.Ε. για εμπορία εκπομπών στις αερομεταφορές και κυβερνοασφάλεια
Δεν σηκώνουν ΑΤΑξίες η οικονομία και το επιχειρείν-Μονόδρομος ο εκσυγχρονισμός του θεσμού
Με αμελητέα άνοδο έκλεισε την Τετάρτη το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου