powered by

Βιομηχανικές αποθήκες σε Λευκωσία και Πάφο από την Gordian

Η Gordian διαθέτει προς πώληση βιομηχανικές αποθήκες σε καίριες τοποθεσίες της Κύπρου, καλύπτοντας τις ανάγκες επιχειρήσεων που αναζητούν σύγχρονες και λειτουργικές λύσεις αποθήκευσης, διανομής και παραγωγής. Οι αποθήκες βρίσκονται σε στρατηγικά σημεία, με εύκολη πρόσβαση σε βασικούς οδικούς άξονες, εξασφαλίζοντας την άμεση και αποτελεσματική διακίνηση αγαθών.

Συγκεκριμένα, δυο αποθήκες, η μια σε Λευκωσία και η άλλη σε Πάφο διατίθενται τώρα σε νέες μειωμένες τιμές.

Τα ακίνητα προσφέρουν εξαιρετική πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο. Αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα, αυξάνοντας την απήχησή τους στις επιχειρήσεις που ασχολούνται με τη διανομή και τη μεταφορά.

Το σημαντικό μέγεθος των αποθηκών, επιτρέπει ένα ευρύ φάσμα βιομηχανικών δραστηριοτήτων.

Δείτε πιο κάτω τα ακίνητα αναλυτικά:

Βιομηχανική αποθήκη σε μίσθωση στην Αγία Βαρβάρα, Πάφος (Αρ. αναφοράς 7716)

gordian18032025

Το ακίνητο είναι μια βιομηχανική αποθήκη σε μίσθωση στην Αγία Βαρβάρα. Βρίσκεται στη 2η Βιομηχανική Περιοχή Πάφου, 300μ από τον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού.

Η αποθήκη αποτελείται από υπόγειο με εμβαδόν 230 τ.μ., ισόγειο με εμβαδόν 830 τ.μ. και πρώτο όροφο με εμβαδόν 380 τ.μ.. Είναι χτισμένη σε τεμάχιο με εμβαδόν 1,811 τ.μ..

Το ακίνητο προσφέρει εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις και εξαιρετική πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο.

Η συνολική τιμή του ακινήτου ανέρχεται από τις €620.000 τώρα στις €580.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Βιομηχανικές αποθήκες στο Δάλι, Λευκωσία (Αρ. Αναφοράς 8163)

gordian180320252

Το ακίνητο αφορά μερίδιο 45,48% ενός βιομηχανικού κτηρίου στο Δάλι. Το μερίδιο αντιστοιχεί σε δύο ενοποιημένες αποθήκες. Το ακίνητο βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου, σε απόσταση 500μ από την οικιστική περιοχή Καλλιθέας και 2,5 χλμ. από τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού.

Εσωτερικά η αποθήκη αποτελείται από μεγάλο ενιαίο χώρο με ημιώροφο και διοικητικούς χώρους. Οι διοικητικοί χώροι περιλαμβάνουν γραφεία, τουαλέτα και κουζίνα. Επιπλέον, υπάρχει ανελκυστήρας για τη μεταφορά εμπορευμάτων και υλικών από και προς τον ημιώροφο.

Έχει εσωτερικό εμβαδόν 880 τ.μ., ημιώροφο 520 τ.μ., και διοικητικούς χώρους με εμβαδόν 150 τ.μ..

Η μονάδα είναι άμεσα διαθέσιμη και υπάρχει ενεργή συμφωνία διανομής.

Η τιμή του ακινήτου ανέρχεται από το €1.070.000 τώρα στις €930.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Δειτε Επισης

Δημόσια διαβούλευση για τον στρατηγικό σχεδιασμό του Δήμου Στροβόλου-Κάλεσμα προς τους δημότες για εισηγήσεις
Μεγάλη πρόοδος στην ταχύτητα εξέτασης πολεοδομικών αιτήσεων από ΕΟΑ Αμμοχώστου-Τι δείχνουν τα στοιχεία
Δυναμική παρουσία GoGordian στο 7ο Doing Business with Cyprus Summit στο Τελ Αβίβ
Ακίνητα στην Πάφο: Γιατί το μέγεθος, το ύψος και οι παροχές έχουν σημασία
Καθυστερήσεις στην έκδοση πολεοδομικών αδειών και πολεοδομικών ελέγχων συζήτησαν ΕΒΕΛ-ΕΟΑ Λάρνακας
Η ακμάζουσα αγορά ακινήτων της Λευκωσίας και το top 5 των ακριβότερων συναλλαγών
Πράσινο Υπουργικού για καταβολή εφάπαξ ποσού χορηγίας σε μη συμμετέχοντες δικαιούχους του Σχεδίου «κτίΖΩ»
Horizon Towers: Σε διαβούλευση η ανάπτυξη μαμούθ που θα αναβαθμίσει την περιοχή των διυλιστηρίων Λάρνακας
Στα 18 εκατ. το κόστος για την ανέγερση των γηπέδων της ΚΟΠ στον Κόρνο-Τα χρονοδιαγράμματα του έργου
Κ. Κωνσταντή: Δεν μπορούμε να μιλάμε για βιώσιμη κινητικότητα όσο τα αστικά μας κέντρα λειτουργούν ως πάρκινγκ