powered by

Η Deloitte για την ανάδειξη Γιώργου Παντελίδη στην προεδρία της ΟΕΒ-«Είναι τιμή μας»

Τιμητική για την εταιρεία χαρακτηρίζει την εκλογή, άνευ ανθυποψηφίου, του Γιώργου Παντελίδη, επικεφαλής συνέταιρου του Τμήματος Συμβουλευτικών Υπηρεσιών και Chief Strategy Officer, στην προεδρία της ΟΕΒ, η Deloitte Κύπρου.

Σε ανάρτησή της στον επίσημο λογαριασμό της στο «Χ» η Deloitte Κύπρου αναφέρει: «Είναι τιμή μας που ο επικεφαλής των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών μας και Διευθυντής Στρατηγικής, Γιώργος Παντελίδης, θα βρίσκεται στο τιμόνι της OEB ως Πρόεδρος, στην επικείμενη επόμενη θητεία».

«Ευχαριστούμε το Διοικητικό Συμβούλιο για την ομόφωνη υποστήριξη», καταλήγει η εταιρεία.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Παντελίδης ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία της ΟΕΒ ενόψει της ετήσιας γενικής συνέλευσης που είναι προγραμματισμένη για τις 7 Μαΐου και ως εκ τούτου εκλέγηκε νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας χωρίς ανθυποψήφιο.

Σημειώνεται ότι ο κ. Παντελίδης που θα διαδεχθεί τον κ. Αντώνη Αντωνίου που αποχωρεί μετά από δύο συνεχείς διετείς θητείες, θα αναλάβει επίσημα καθήκοντα κατά την γενική συνέλευση της ΟΕΒ στις 7 Μαΐου.

Δειτε Επισης

Μπήκε με νόμο το πλαίσιο λειτουργίας εταιρειών διοίκησης οργανισμών συλλογικών επενδύσεων
Με €700 εκατ. αποθεματικό, ο ΟΑΥ βάζει τελεία στα περί κατάρρευσης του ΓεΣΥ-«Οικονομικά βιώσιμο μέχρι το 2032»
Το Cyprus Job & Career Festival φέρνει δώρα, ευκαιρίες και ένα ταξίδι που δεν πρέπει να χάσεις
11ο International Compliance Forum: Αναδείχθηκαν και αναλύθηκαν οι εξελίξεις στον τομέα της συμμόρφωσης (vid)
Cyprus Autodesk Forum 2025: Μετασχηματίζοντας το μέλλον-Η ψηφιακή επανάσταση στην αρχιτεκτονική και τις υποδομές(vid)
Το τρόπαιο και η μασκότ του FIBA Eurobasket 2025… προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας
Ο Επίκουρος Καθηγητής του ΤΕΠΑΚ Δρ. Ηλίας Χατζηηλίας νέος Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Περιφέρειας του SPGC
Cyprus Job & Career Festival 2025: Οι μεγαλύτεροι εργοδότες της Κύπρου στο κορυφαίο φεστιβάλ καριέρας
Ενισχύουν τη συνεργασία τους Αρχή Λιμένων Κύπρου και Ένωση Λιμένων Ελλάδος-Υπέγραψαν MoU
Foody και εργασία: Το μενού της επόμενης μέρας στο Cyprus Job & Career Festival