Η διαχείριση στόλου σε μια συζήτηση ανάμεσα σε Frotcom Cyprus και Exness Global

Σημαντικό αντίκτυπο έχει η διαχείριση στόλου στην αποδοτικότητα και τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων γεγονός που αναλύθηκε διεξοδικά κατά το 18ο Συνέδριο Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Logistics.

Κορυφαίοι επαγγελματίες του χώρου συζήτησαν το πιο πάνω, φέρνοντας μαζί τους πλούσια εμπειρία και εξειδίκευση. Ο λόγος για τον Μιχάλη Χριστοδουλίδη, CEO της Frotcom Cyprus και τον Αντώνη Χρυσοστόμου, Fleet Manager της Exness Global.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, επί τάπητος τέθηκαν η διαχείριση συντήρησης του στόλου και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εταιρίες στον τομέα των logistics.

Παρουσιάστηκαν εξαιρετικά χρήσιμες στρατηγικές και προκλήσεις για αποδοτική συντήρηση μεγάλων στόλων σε τοπικό αλλά και περιφερειακό επίπεδο.

Η διασφάλιση αξιοπιστίας, συμμόρφωσης και αποδοτικότητας μέσω προληπτικής συντήρησης και γρήγορων επισκευών, ήταν από τα βασικά σημεία που τόνισαν οι ομιλητές σε μια συζήτηση άκρως ενδιαφέρουσα.

Επίσης εστίασαν σε τρόπους μέσω των οποίων γίνεται έλεγχος κόστους και βελτιστοποίηση διαδικασιών συντήρησης σε μια παρουσίαση που συνέβαλε ιδιαίτερα, εξαιτίας της εμπειρίας του μεγαλύτερου ιδιωτικού στόλου στην Κύπρο, με περισσότερα από 1.000 οχήματα.

Συντονίστρια του πάνελ ήταν η Έρση Χριστοδουλίδου, Senior Marketing Officer, Frotcom Cyprus.

Δειτε Επισης

Αξιολογούν την κατάσταση και καθορίζουν την πορεία τους οι μεταφορείς Α'-Προειδοποιούν με περαιτέρω μέτρα
Φρέναρε η αγορά αυτοκινήτου το πρώτο εξάμηνο...Κάμψη στα σαλούν, άνοδος για υβριδικά και ηλεκτρικά
Τα 25 χρόνια επιτυχίας της Elena Krashia Kannaouridou Insurance Agents & Consultants στην ασφαλιστική βιομηχανία
Έγινε το αναμενόμενο...Εξαντλήθηκαν εν ριπή οφθαλμού οι χορηγίες για την ηλεκτροκίνηση
Θέατρο του παραλόγου η ηλεκτρική διασύνδεση-Πλήρης στασιμότητα, αλλά το έργο «συνεχίζεται» και θέλει χρήμα ο ΑΔΜΗΕ
Γ. Παπαναστασίου: Άρχισε να μαζεύεται κάποια ποσότητα εμπορεύσιμη και οικονομικά βιώσιμη-Τα επόμενα βήματα για το «Πήγασος 1»
Τι λείπει και πότε αναμένεται να γίνει FSRU o «Προμηθέας»-Πόσα στοιχίζει τον μήνα η παραμονή του στη Μαλαισία
Καταγγέλλουν συμφέροντα πίσω από τα γηροκομεία-«Ας αναλογιστούν οι έντιμοι βουλευτές μας...»
Sarvjeet Singh (Finvasia): Η AI αλλάζει τα πάντα, από τις τράπεζες ως την υγεία
Η συνδρομητική υπηρεσία Foody Pro διευρύνεται-Ακόμα περισσότερα καταστήματα με αποκλειστικά προνόμια