powered by

Η διαχείριση στόλου σε μια συζήτηση ανάμεσα σε Frotcom Cyprus και Exness Global

Σημαντικό αντίκτυπο έχει η διαχείριση στόλου στην αποδοτικότητα και τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων γεγονός που αναλύθηκε διεξοδικά κατά το 18ο Συνέδριο Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Logistics.

Κορυφαίοι επαγγελματίες του χώρου συζήτησαν το πιο πάνω, φέρνοντας μαζί τους πλούσια εμπειρία και εξειδίκευση. Ο λόγος για τον Μιχάλη Χριστοδουλίδη, CEO της Frotcom Cyprus και τον Αντώνη Χρυσοστόμου, Fleet Manager της Exness Global.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, επί τάπητος τέθηκαν η διαχείριση συντήρησης του στόλου και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εταιρίες στον τομέα των logistics.

Παρουσιάστηκαν εξαιρετικά χρήσιμες στρατηγικές και προκλήσεις για αποδοτική συντήρηση μεγάλων στόλων σε τοπικό αλλά και περιφερειακό επίπεδο.

Η διασφάλιση αξιοπιστίας, συμμόρφωσης και αποδοτικότητας μέσω προληπτικής συντήρησης και γρήγορων επισκευών, ήταν από τα βασικά σημεία που τόνισαν οι ομιλητές σε μια συζήτηση άκρως ενδιαφέρουσα.

Επίσης εστίασαν σε τρόπους μέσω των οποίων γίνεται έλεγχος κόστους και βελτιστοποίηση διαδικασιών συντήρησης σε μια παρουσίαση που συνέβαλε ιδιαίτερα, εξαιτίας της εμπειρίας του μεγαλύτερου ιδιωτικού στόλου στην Κύπρο, με περισσότερα από 1.000 οχήματα.

Συντονίστρια του πάνελ ήταν η Έρση Χριστοδουλίδου, Senior Marketing Officer, Frotcom Cyprus.

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Εννέα κορυφαίες εταιρείες με έδρα την Κύπρο που υιοθέτησαν εργαλεία AI
Familychef: Πλάνα...διατροφής και μια εταιρεία που έχει ως στόχο οι πελάτες της να μάθουν να τρώνε σωστά
Stoiximan και Απόλλων Λεμεσού στο πλευρό της τρίτης ηλικίας με ουσιαστική στήριξη στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο
Προχωρά στη δημιουργία δικτύου εγκαταστάσεων διαχείρισης δημοτικών αποβλήτων το Τμήμα Περιβάλλοντος
Επενδύει στη δημιουργία ενός καλύτερου αύριο ο ΣΕΛΚ-Εκδήλωση με επίκεντρο την δεντροφύτευση και την βιωσιμότητα
Πώς ενδυναμώνει τη θέση της Ελληνικής στον ασφαλιστικό τομέα η απόκτηση της CNP-Αύξηση μεριδίων αγοράς και εσόδων
Πασχαλινό μήνυμα από τον Φιλόκυπρο Ρουσουνίδη...Η διαβεβαίωση που δίνει προς τα μέλη του ΚΕΒΕ(video)
Οι δηλώσεις των χορηγών του 15ου Nicosia Economic Congress (vid)
Μαρία Μαρκίδου Γεωργιάδου: Το Cyprus Seeds ανάμεσα στα κορυφαία εκκολαπτήρια startups στην Ευρώπη
Το Cyprus Forum-Cities επιστρέφει για τρίτη χρονιά στη Λεμεσό