powered by

Επιχειρηματική εκδήλωση κυπριακών και γερμανικών εταιρειών για τη βιώσιμη κινητικότητα

Το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και την Πρεσβεία της Γερμανίας στην Κύπρο, διοργανώνουν επιχειρηματική εκδήλωση δικτύωσης με τίτλο “Partnering for Sustainable Mobility: German-Cyprus Business Matchmaking”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 27 Φεβρουαρίου 2025 και ώρα 9:30π.μ. στο κτίριο του ΚΕΒΕ στη Λευκωσία.

Η επιχειρηματική αποστολή από τη Γερμανία διοργανώνεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Foreign Market Entry Programme του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος (BMWK), με στόχο την ενίσχυση των διμερών επιχειρηματικών σχέσεων.

Η εκδήλωση επικεντρώνεται στη βιώσιμη κινητικότητα και την ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας μία μοναδική πλατφόρμα για B2B συναντήσεις μεταξύ Κυπριακών και Γερμανικών επιχειρήσεων.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διερευνήσουν πιθανές συνεργασίες, να ανταλλάξουν τεχνογνωσία και να συζητήσουν καινοτόμες λύσεις στον τομέα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παρουσιάσεις από γερμανικές εταιρείες, ενότητα ερωτήσεων και απαντήσεων, καθώς και στοχευμένες συναντήσεις δικτύωσης.

Η εκδήλωση αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία, τόσο για τις κυπριακές επιχειρήσεις όσο και τους οργανισμούς του δημόσιου τομέα, της ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας και μη κυβερνητικών οργανισμών (ΜΚΟ), να συνδεθούν με κορυφαίους παράγοντες του κλάδου, να αποκτήσουν γνώσεις για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και να αναπτύξουν στρατηγικές συνεργασίες στον συνεχώς μεταβαλλόμενο τομέα της κινητικότητας.

Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε με το ΚΕΒΕ, Enterprise Europe Network Κύπρου, στα τηλέφωνα: +322889749/69 ή μέσω Email: eency@ccci.org.cy

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού GOLD: Η Λεμεσός ως μια πόλη συνώνυμο της φιλοδοξίας και της δυναμικής εξέλιξης
Αλ. Ιωσηφίδης: Ανήσυχη η ναυτιλιακή κοινότητα της Κύπρου-Τα στενά του Ορμούζ και τι θα δημιουργούσε μια πετρελαϊκή κρίση
Στρατηγική συμμαχία για την πολιτιστική κληρονομιά-Μνημόνιο συνεργασίας Ινστιτούτου Κύπρου και Εθνικής Επιτροπής UNESCO
Investor Day από το KPMG Startup Innovation Lab: Μια γιορτή καινοτομίας και τολμηρών ιδεών
Πρωτοπόρα η Deloitte Κύπρου... Δωμάτια θηλασμού στα γραφεία της πριν από την θέσπιση νόμου(pics)
Ξεναγήθηκε στους χώρους και τα ερευνητικά κέντρα του UCLan Cyprus ο Δ. Σκουρίδης
To Andrey & Julia Dashin’s Foundation και η Επίτροπος για τα Δικαιώματα του Παιδιού γιόρτασαν τη Διεθνή Ημέρα του Παιδιού
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Πρωτοπορία στην τεχνολογική ευθύνη και την κοινωνική καινοτομία
Στην Κύπρο ο Νίκος Δένδιας για την «Αόρατη Συνωμοσία» του Ανδρέα Χατζηκυριάκου
Οι μεγάλες τάσεις και η μετεξέλιξη των ΜΜΕ: Πώς οι όμιλοι μεταμορφώνονται για να είναι βιώσιμοι και κερδοφόροι