powered by

Ισχυρά μηνύματα στήριξης προς τον συνάνθρωπο στο 2ο Συνέδριο ΠΑΣΥΚΑΦ-Οι δηλώσεις στο IΝ Business TV(vid)

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ) διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το 2ο Συνέδριο με θέμα «Πιο Δυνατοί Μαζί», το οποίο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου και το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2025, στο ξενοδοχείο Hilton, στη Λευκωσία.

Το συνέδριο που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, έχε ως στόχο την ενδυνάμωση και την στήριξη των ατόμων με εμπειρία καρκίνου και των οικείων τους.

Μέσα από παρουσιάσεις και εργαστήρια διακεκριμένων επιστημόνων από την Κύπρο και το εξωτερικό, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν εμπειρίες, να ενημερωθούν και να αντλήσουν πολύτιμη καθοδήγηση για την αντιμετώπιση των ψυχοκοινωνικών προκλήσεων που συνόδευαν την ασθένεια.

Το Συνέδριο αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία για ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών, ενώ ταυτόχρονα ανέδειξε τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ επαγγελματιών υγείας, ερευνητών, ψυχολόγων και ατόμων με εμπειρία καρκίνου.

Δείτε πιο κάτω όλες τις δηλώσεις, στην κάμερα του IΝ Business TV, από το 2ο Συνέδριο ΠΑΣΥΚΑΦ:

Δειτε Επισης

F.O.C. Family Office Connect Cyprus: Το νέο δικτύο που αναδεικνύει την Κύπρο ως διεθνές κέντρο για family offices(pics)
Δημοτικό Κολυμβητήριο Λευκωσίας: Επαναλειτουργεί μετά από ανακαίνιση και πλήρη αναβάθμιση
Νέα στρατηγική συνεργασία SARMED–SMARTNAV...Τα πολλαπλά οφέλη που θα προσφέρει η νέα πλατφόρμα CANOPUS
Invest Cyprus: Σημαντική επένδυση η ίδρυση ευρωπαϊκής θυγατρικής στην Κύπρο από την Drone Destination
Μια διαφορετική συζήτηση μεταξύ των CEO’s ΜΜΕ και Media Directors διαφημιστικών γραφείων της Κύπρου
Πολιτεία-Women Act: «Μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά αν είμαστε δικτυωμένες»
Η Fortsafe εγκαινιάζει την πρώτη της ασφαλή θυρίδα στην Πάφο...Νέα εποχή στην ιδιωτική αποθήκευση αντικειμένων αξίας
Γιατί οι άνθρωποι κάνουν τη διαφορά-Το αύριο μέσα από τη ματιά της Baker Tilly Ελλάδος
Π. Θρασυβούλου: H νέα εποχή με τεχνητή νοημοσύνη και πώς η EY μετασχηματίζει τις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ευγ. Ευγενίου: Πέρασε το μήνυμα στις ινδικές επιχειρήσεις-Βάση για δραστηριοποίηση στην ευρωπαϊκή αγορά η Κύπρος